Chwila Moment

Restauracje Cukiernie i piekarnie

Gdynia, Świętojańska 30

Polecam (1) Restauracja Moment serwuje przepyszne dania i desery. Szczególnie polecam... Marta jedzenie super obsluga masakra!!!!! (1) przychodze na sniadania od roku wystrój bardzo fajny Jedzenie rewelacja... anna ogromny potencjał (1) Chwila nie koniecznie jest w moim klimacie, ale serwują świetne i niedrogie... Luc
smacznie (1) fajny pomysł i wystrój. Trochę trudno dogadać z kelnerem, ale dałyśmy radę... klientka co zmarnowane miejsce (2) Taki lokal w takim pięknym miejscu...a taka porażka! Jeszcze ten na dole... Artu jest ok (1) byliśmy dzisiaj nasza rodzinką, hamburger z wołowiną , gołąbki, zupa... rafał Porażka (1) Zamówiliśmy capuccino za 7 zł, spodziewaliśmy się normalnej wielkości kubka z... Marta He-He ...Francuska karta to jakiś słaby żart !! (2) Przeczytane info z menu: ". Nasza karta to efekt wielu lat doświadczeń i... Beti D. wielka szkoda (1) Miejsce bardzo ładne, jeśli chodzi o design - światowy poziom. Ja odwiedziłam... Ania Parodia!!!!!!! (1) Witam nie ma co pseudo restauracje mogę nazwac tylko jednym słowem KPINA !!!!... Andy wyborne śniadanie (1) Oby więcej takich lokali w Trójmieście! W Chwili zjadłam znakomite śniadanie... meduza Pychota! (1) Dziwią mnie te negatywne komentarze bo byłam dzisiaj w lokalu, z polecenia... Magda polecam (1) Mila obsluga,bardzo dobre jedzenia,fajny klimat ceny troszke wygorowane jak... Dominika Polacy znaja obce kuchnie, Chwila Moment to wielka sciema (1) Naiwnie myślałam, że trafiłam na porządną knajpkę, niestety. Zamówiliśmy zupy... emu Moment(u góry)-Bardzo małe porcje i bardzo drogo! (1) Niedzielny obiad z przyjaciółmi w Momencie to była tragedia!!! Coś co zostało... Kubot Projekcja filmowa (1) Słyszałem o tej knajpie i tak się trafiło że przypadkiem wylądowałem tam na... Mat kulinarny żart... czyli jak najeść się kurczakiem satay w rest. chwila moment. SŁABO! (1) dawno nie byłem tak niezadowolony po wyjściu z restauracji. obsługa na... Piotr Smakowite śniadania (1) Bardzo interesujące i rozbudowane menu śniadaniowe, a pozycje tak... Mimi Taka miejscówka a taka lipa..... (1) Pomysł na knajpę, lokalizacja i wystrój zdecydowanie na plus, ale obsługa i... raczej rozczarowana... świetne jedzenie! (1) Jadłyśmy dania z grilla, w górnej części lokalu. Podoba mi się pomysł na... marja