Classic Restaurant

Restauracje

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 18

Fit Hamburger Classic (1) Witam byłem wczoraj na Hamburgerze. Wystrój knajpy ok, obsługa przyjemna.... borys asia - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, szybko podane. Przesymapyczna obsługa. Bardzo fajny... asia ja - opinia (1) Wady: brak stolików sobota niedziela popołudniami, razi w oczy ( stoliki przy... ja
Polecam prawdziwym smakoszom (1) Pyszne amerykanskie jedzenie, kompetentna obsluga. Polecam Hamburgery i Hot... Marcin Rewelacja!!! (1) Przechodziłem obok tego miejsca nie raz, aż w końcu udało nam się całą... Piotr Serdecznie Polecamy!! (1) Mialem przyjemnosc goscic w Classic'u z Malzonka w zeszla sobote. Skrzydelka-... Mariusz drące się dzieciaki (1) Masakra z tym kącikiem dla dzieci. Siedzą i się drą, ale jak.. nawet nie wiem... sara Polecam! (1) Naprawdę polecam tą restaurację. Bywam tam dosyć często ze znajomymi. Wystrój... Mika Jedzenie beznadziejne !!! (1) Byłam parę dni temu w tej restauracji i nie polecam !!! Obsługa miła, ale... nika69 A miało być tak pięknie (1) Żeby nie było, że tylko narzekam - podstawowa część posiłku, czyli stek, to... piotr1979 pycha!!! (1) wizytę złożyliśmy z żoną, korzystając z kuponu groupon. rezerwacja bez... pe bylo dobrze, z czasem coraz słabiej (1) na początku działalności - dobre, świerze jedzenie, duża dbałość o klienta,... xx Świetnie. (1) Wybraliśmy się z rodziną na spacer i postanowiliśmy zjeść obiad. Byliśmy w... Radosław z rodziną, sporo za i sporo przeciw (1) Po kolei. Składając rezerwację poprosiłam by miejsce NIE było przy oknie czy... B Naprawde warto!! (1) Już kilkakrotnie odwiedziłem Classica i napewno bede tam wracac . Jedzenie... Piotrek SUPER MIEJSCE I PYSZNE JEDZONKO POLECAM (1) JESTEŚMY KOLEJNY RAZ ZADOWOLENI Z OBSŁUGI A JEDZONKO PO PROSTU PYCHOTKA... RAFAŁ M. ... stały bywalec (1) nie jestem osoba rozpisująca się szczególnie na forach ale tu muszę zabrać... klient - zadowolony Sympatycznie (1) Była to nasza pierwsza wizyta w tym lokalu mało klientów jak na porę obiadową... Olcia KATASTROFA (2) Miejsce z naprawde ogromnym potencjalem... niestety wlasciciel/e nie... Zawiedzenie pierwszy i ostatni raz (3) Niestety nie mogę powiedzieć wiele dobrego na temat tej restauracji. Przede... Rea