Classic Restaurant

Restauracje

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 18

dużo lepiej (1) Była to moja druga wizyta w restauracji. Wrażenia po pierwszej były raczej... zm bardzo fajne miejsce (1) Byłam w tej restauracji kilkukrotnie. Obsługa bardzo zaangażowana, wręcz... Monika ZEPSUŁO SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRAGEDIA (1) Byliśmy tam kilkakrotnie i było super.. BYŁO Teraz zamówilismy to co... była klientka
bardzo dobre (1) Ostatnio bywam w Classic'u dosc często. Pierwszy i najwiekszy plus za... Olek super (1) deser powalajacy-hot chocolate cake przepyszny-porcja... Patrycja rozczarowani... (1) spodziewaliśmy się czegoś więcej. Obsługa bardzo słaba, jakość potraw... Lida nic nie można zarzucić (1) organizowaliśmy niewesołą rodzinną uroczystość (stypę) i nie dość, że było... Piotr niby ok (1) wybraliśmy sie z meżem i synkiem na obiad. wystrój super .toaleta powala -... skoczek Fajne miejsce (1) Witajcie chodzimy do classica całą rodziną, trzema pokoleniami i na pewno jak... Janusz Stały bywalec - polecam !!! (1) Nie za bardzo rozumiem opinii które czytam powyżej jestem stałym bywalcem... Zadowolony To był ostatni raz (1) Jestem mieszkańcem Oliwy i byłem w restauracji kilka razy. Byłem też fanem... Były klient Nie polecam (1) Od jakiegoś czasu planowaliśmy z mężem wizytę w tym lokalu i dziś się udało -... Maja Ojjj... (1) Niektóre potrawy (jestem tego pewien) są odgrzewane(!), całkiem niejadlne.... mk OBSŁUGA FATALNA (1) Po 20 minutach oczekiwania przy stoliku na menu po prostu wyszliśmy. Obsługa... Kamil wielkie rozczarowanie (2) Pierwsza wizyta w tym miejscu pozostawiła miłe wspomnienia, dlatego... Anna wyświenite burgery! wszystko świeżutkie (1) jak w temacie, tych burgerów po prostu trzeba spróbować, nigdy więcej nie... kudel Niestety.... (1) Na początek pozwolę sobie zauważyć, że knajpka działa od 3 miesięcy, a ma już... henrykfrachtujący hmmm, miejsce sympatyczne (1) tylko z jedzeniem gorzej... nie jestem wegetarianką żywiącą się kiełkami i... awier Pizza prima!! (1) Doskonałe miejsce na spotkania towarzyskie z akcentem kulinarnym. Kolega,... Quadoholik Bardzo lubię tu zjeść. (1) Bywam w Classic'u raz na dwa tygodnie. Mogłabym częściej, ale porcje są... Kora