Classic Restaurant

Restauracje

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 18

Józefina - opinia (1) Kelnerka nie ogarnia systemu. Obsługa tragiczna. Oczekiwanie na napoje 30 min... Józefina Polecam! (1) Niesamowicie pyszne jedzenie, profesjonalna obsługa! Polecam! Adam Pierwsza, a zarazem ostatnia wizyta (1) Niestety zawiodłem się na tej restauracji z powodu długiego oczekiwania na... Jamnik
co do c...a to ma być restauracja czy? (2) To ma być restauracja czy jadłodajnia ? Jedzenie w jadłodajni... Smakosz Tłusto, drogo i niesmacznie (1) Niestety po raz kolejny okazało się, że czasy "świetności" ta restauracja ma... Kamila Coś się psuje..... (1) Zawsze bardzo lubiłem to miejsce ze względu na przyjemny klimat i bardzo... Michał (...) (1) Zamówiłem burgera z ostrymi papryczkami (w zestawie z frytkami). Za prawie... Miner Wielkie rozczarowanie (1) Jako stała klientka tej restauracji znam już jej menu na pamięć, i zawsze... aniela Duży zawód ... (1) Wybraliśmy się na spotkanie ze znajomymi pod koniec czerwca, chociaż już... Pati Dosc przecietne miejsce (1) Bylam w tym lokalu parokrotnie i zwykle bylo w miare smacznie. Dania jakos... kiti Nigdy więcej ze względu na obsługę. (2) dn.23.05.2015 zaprosiłem dziewczyne pierwszy raz do tej restauracji na Open... Klient spoko (1) Byłam przypadkiem ostatnio przekasic cos i pozytywnie się zaskoczyłam.... ap-ch CUDOWNE MIEJSCE DLA RODZIN (1) Odwiedziłam te restauracje już wielokrotnie. Wystrój zdecydowanie... zadowolona klientka Bez Rewelacji (1) Wystrój Restauracji rzeczywiście przypomina Amerykański styl.Jednak jakość i... Martens polecam, przyjemna amerykańska knajpa w fajnym miejscy (1) Dania kuchni amerykańskiej, co prawda znalazłabym miejsce, gdzie można zjeść... kalka podziekowania dla pani Klaudii (2) Knajpka fajna, jedzenie pyszne, ale najważniejsza obsługa. Pani Klaudia to... gosia Mieszane uczucia ... (1) Tak więc odwiedziłem Classica dwukrotnie, raz na burgera a następnie na małe... Tatar Masakra (1) Wybraliśmy się z dziećmi do Classic Restaurant w Dniu Dziecka. Było trochę... Janusz Dla Smakoszy (1) Lubimy nowe smaki i ciekawe ich kompozycje. To co zastaliśmy w Classicu... Marcin zjem gdzie indziej... (1) Pierwszy raz nie najadlismy sie stekami -porcje za male o min. 30%. W menu... greg