Classic Restaurant

Restauracje

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 18

POLECAMY! (1) Dziś zupełnie przypadkowo wybraliśmy się do tej knajpki na obiadek, który... Gosia SMACZNIE I WESOŁO!!! (1) Byliśmy,posiedzieliśmy i zjedliśmy!!!jedzenie pyszne,ceny dobre,obsłudze tez... magdalena demediuk Pierwszy i ostatni raz (1) am ze takie miejsce w Oliwie jest potrzebne, ale radze właścicielom... Mario
nie polecam (1) Niestety spore rozczarowanie. Jedzenie niesmaczne, płaski smak, bez wyrazu,... natalia Rozczarowanie (1) Spodziewałam się EKSCYTACJI - a tu.... rozczarowanie. Znajomy, który obraca... Anna Brakowało takiego miejsca... (1) Brakowało takiego miejsca w Trójmieście, pyszne jedzonko, fajne koktajle i... emka Nie żałujemy (1) Do tej pory trzymamy się za brzuchy (chociaż minęły już ze dwie godziny od... M.S. rozczarowanie (1) Niestety, spotkało nas mega rozczarowanie. miejsce jest świetne tak jak i... DA oliwa - opinia (1) Niestety, pomijajac prawie identyczne menu oraz wiele innych czynnikow jest... oliwa TGI Fridays w wydaniu lokalnym:) (1) Już myślałem, że nie zjem takich żeberek jak TGI - a tu niespodzianka!... Tomek&Aga ... (1) Wybraliśmy się wspólnie ze znajomymi do tej restauracji i się bardzo... Kasia Amerykańska ?? hmmm ... (1) Ostatni niedzielny wieczór przed świętami postanowiliśmy spędzić ze znajomymi... KayDee Mieszane uczucia (1) Wczoraj spotkałam się tam ze znajomymi, którzy byli tam po raz drugi. Miejsce... MM Polecam! (1) Bardzo fajny lokal, przyjemny wystrój, świetnie skonstruowane menu i smaczne... Ewa Serdecznie polecam (1) Byla to moja pierwsza wizyta w Classic, ale mysle ze nie ostatnia. Wystroj... Dariusz