Clinica Medica

Prywatne kliniki

Gdynia, Montwiłła Mireckiego 11

Podziekowania:) (1) Od lat panicznie sie balam stomatologa...trafilam do CM poniewaz byla jedyna... Aneta Gorzont Serdecznie polecam! (1) 18.03 poddalam sie operacji plastycznej zmniejszenia piersi u Pana doktora... Asia.pl ZADOWOLONY. (1) 7 lutego usunięto mi w CM boczne migdałki, operacja przeprowadzona... A.K.
Polecam (1) Ostatnio moje dziecko bylo poddane w clinice zabiegowi laryngologicznemu i... matka POLECAM :-) (1) W marcu miałam operację jajników,a dokładnie usunięcie torbieli u Pana... Pacjentka :-) polecam!!! (1) trzy tygodnie temu poddałam się operacji plastycznej(podniesienie... Katarzyna ocena i opis dotyczy tylko gabinetu stomatologicznego (1) trafilam do dr Szuby calkiem przypadkowo w jakas sobote akurat miala dyz.... pacjentka polecam (1) miałam wykonany zabieg u dr. Golonko super lekarz polecam.Obsługa na oddziale... kasia Anna Niedzwiedz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia mojego dziecka. Anna Niedzwiedz polecam (1) gratuluje właścicielom kliniki kilkakrotnie byłam w tej klinice usługi tam... ewa po operacji ścięgna ACL (1) W tym miesiącu przebyłem operację w CM, której się obawiałem. Z perspektywy... Radosław Dubiński oleśka - opinia (1) usługi medyczne świadczone są na dość wysokim pozimie czego nie można... oleśka ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) Miałam tam zabieg, na którym anastazjolog dr L.podał mi zły skład leków... Marrta Podziekowanie (1) 2 tygodnie temu poddalam sie korekcji powiek gornych. Zabieg przeprowadzal... Jagoda zadna rewelacja, jest coraz gorzej (1) umowienie sie na wizyte graniczy z cudem(panie w recepcji chyba non stop... karolina yo (1) klinika jest spoko nygazzzzz Clinica Medica (1) Od ponad roku chodzę tam do ginekologa a miesiąc temu przeszłam operację... Monika gosia - opinia (1) sądziłam, ze jakość usług będzie lepsza, szczególnie, ze opłaty nie są... gosia Roman Jędrzejewski - opinia (1) Częściowo niewłaściwa i niemiła diagnostyka. Obskurna winda. Trzeba... Roman Jędrzejewski