Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-12

no to witam w nowym wątku :) w części 11 jest już 270 postów ;)

link do "11" gdyby komuś brakowało pomysłów na obiad :) lub też na przekąski dla dzieci i dorosłych - zebrałam tam pomysły dla Olaolenka24 ;)

http://forum.trojmiasto.pl/Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-11-t291253,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-12

U mnie dziś pogrom dyniowy dzien 2 :-)
Od jesieni miałam na balkonie dynię i zero pomysłu na nią. Aż wczoraj pociachałam ją pewna, że już po niej, ale dynia miała sie dobrze.
Więc wczoraj była zupa krem i upiekłam ciasto.
Zupa tak smakowała mężowi, że wciągnął 3!!! dość spore miseczki od razu a na dziś zażyczył sobie powtórkę.
Więc właśnie zupa się gotuje.
Przepis wzięłam stąd : http://www.rondelek.pl/zupa-krem-z-dyni-agnieszki-kreglickiej/
Jest naprawdę genialna!!!

ziemniaczki, gotowane klopsiki w sosie koperkowym i sałatka z pora

jutro zupa koperkowa

to co dzisiaj na obiad proponujecie? ;P

u nas ziemniaczki, kotlety mielone (z pieczarkami, koperkiem i cebulką w środku) + cebulka smażona na to :] i chyba ogórasy konserwowe, bo nie mam ani gotowej surówki ani nic na nią ;P

(kotlety wyciągnięte z zamrażarki)

może jeszcze kompot jabłkowy ugotuję? taaaak - to jest myśl :]

Inne tematy z forum

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...