kosz na odpady (1) Hej, zastanawiam się jaki kosz na odpady kupić do mojego świeżo wybudowanego... wiwo12 Meble z KFM (1) Szczerze polecam ich. Mam od nich meble w salonie kupione kilka lat temu i do... Marta Plyta indukcyjna samsung (1) na której płycie można gotować we wszystkich garnkach
Klimatyzator (5) Witam, Z racji nadchodzących upałów zdecydowałem się na zakup klimatyzatora... War (1) Dziady na całe świętokrzyskie Bolek War (1) Nie kupujcie tam mebli Bolek Bia (1) To dziady nie dają wszystkich elementów Bolek Skład budowlany (1) Jestem w trakcie budowy własnego składu budowlanego - już dziś zacząłem... dżerry Choinka na pniu (1) Cześć! Zbliża się grudzień, a wraz z nim sezon choinkowy. Możecie polecić mi... kasia567 Filtracja oleju w urządzeniach (2) Gdzie w okolicy wykonywana jest filtracja oleju? I jak wyglada? player Umeblowanie mieszkania (12) Ludziska, będę urządzał mieszkanie i zastanawiam się jakie meble mam sobie... ąę Clothes recycling aberdeen (1) Hej! Możecie polecić mi stronę, która zajmuje się skupem niepotrzebnych... aniaa.m Woreczki bawełniane siateczki (1) Cześć. Możecie polecić mi stronę lub producenta, który posiada w ofercie... aniaa.m Zapora nożycowa (1) Dzień dobry, czy znają może Państwo firmę, która zajmuje się dystrybucją... jaceksztukater Pralka (1) Hej macie może tako pralkie jaki program ustawiacie pralka nie dopiera plam z... Ola Kropielnice (2) Czy w jakims sklepie z dewocjonaliami w Gdańsku albo w okolicy mozna zakupić... Walkiee Meble kuchenne jak odświeżyć,okleić czy pomalować? (23) Macie jakieś doświadczenia w związku z odświeżeniem mebli? Robimy remont... agusia-gdansk Przechowywanie butów (2) Urządzam dom i chcę mieć praktyczne rozwiązania na wszystko, aby łatwo było... Shadka Wentylator do firmy (2) Szukam wentylatora do firmy, która produkuje instalacje chemiczne. I zależy... Adam Robot sprzątający, polećcie coś dobrego :) (3) Poszukuje robota sprzątającego, raczej bez opcji mopowania. Słyszałam dużo... nulka