pokój niemowlaka (2) Hejka:) za trzy miesiące mam rodzić a jeszcze nie mam urządzonego pokoju dla... przyszła mama meble vox-opinie (82) prosze o opinie:-)posiadaczy. Aska Prześcieradła nieprzemakalne (2) Witajcie kochani ! Zastanawiam się od pewnego czasu nad zakupem odpowiedniego... marta1
Meble kuchenne IKEA, Castorama - proszę o opinie. (21) Jestem na etapie przygotowań do grubszego remontu, planuję również zmiany w... margarett materac na ból pleców (2) Witam zamierzam kupić materac 160x200 jaką markę polecacie? Musi być wygodny... maja52 program (1) Witam, interesujecie się informatyką? Z tego co widze to sporo osób korzysta... Reginald5532 przewozy do Holandii (1) Cześć, są tutaj osoby, które kiedykolwiek jeździły busami za granice?... Sylwiusz2316 Słabe meble i zawiasy (1) Słabe zawiasy, bo kosztują krocie , a i tak stukają przy zamykaniu. Kupiłam... Elizka pilarki (1) Cześć, mieliście kiedyś okazje kupować pilarki? Zastanawiam się, którą... Celestyn8949 urządzenia ogrodowe (1) Witam, jest na forum ktoś kto zna się na wyborze urządzeń akumulatorowych? Na... Oleg9076 Dziecko zmieniło program w pralce (1) Dziecko zmieniło program w pralko suszarce lg slim i teraz przy praniu... Szyfer.daria@onet.eu Co przygotować na budowę domu (2) Jak w temacie. Zaczynamy budowę i zastanawiamy się co powinniśmy zapewnić... Comon Jaki ekspres na kapsułki? (24) dziewczyny chciałabym kupić nie za drogi ekspres na kapsułki ale nie wiem... asienkaj Jaki odkurzacz przemysłowy warto kupić? (1) Szukam odkurzacza który miałby dobre ssanie, automatyczne czyszczenie filtra... Hvac Panele na podczerwień w okolicach trójmiasta (1) Cześć, Czy ktoś może polecić jakąś firmę w okolicach trójmiasta, która... IceCold jaki odkurzacz dobrze zbiera piasek (1) Mam psa z długą sierścią i sporo piasku w domu ,szukam odkurzacza ,może ktoś... alma Rękawice bramkarskie (1) Hej, czy są tu jacyś pasjonaci piłki nożnej, którzy wytłumaczą mi różnicę... Daniel223 jakie okna wybrać do pokoju dziecka (1) Hej, ostatnio dużo czytam o tym jakie okna wybrać do pokoju dziecka, a... wiwo12 kora sosnowa - gdzie? (7) Może ktoś się orientuje gdzie w można nabyć korę sosnową w większych... q. Umowa z projektantem wnętrz (2) Umowa z projektantem wnętrz. Na co warto zwrócić uwagę? Co warto zawrzeć? Brake