Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

podziękowanie (1) serdeczne dzięki dla lekarza P. Marka Rocławskiego - ortopeda (SOR) Płotka lekarz tez człowiek (1) wydaje mi sie, że nie można uogolniac i całemu szpitalowi wystawiac jdnej... natalia Oddział Dziecięcy (1) Leczyłam się kilka lat na Iddziale Interny Dziecięcej w Szpitalu Wojewódzkim... Agnieszka Ch.
poród (1) 3 tygodnie temu przyszła na świat moja córeczka właśnie w szpitalu... asia patologia ciązy (1) Moja rada dla kobiet, które poroniły i zostały skierowane na zabieg do... aga Poród (1) Poród Rodziłam w tym szpitalu w sierpniu 2007 roku i muszę przyznać, że... Izabela K poród (1) Witam! Rodziłam w szpitalu Wojewódzkim w zeszłym roku, słyszałam parę... Ila dr W. laryngolog (1) 3 przykre spotkania z doktorem W. 1. 10 lat temu, w nocy po reakcji... elzbieta ODPOWIEDź DLA KASA NAJWAżNIEJSZA (1) Zastanów się dziewczynko zanim następnym razem napiszesz. Oddział ratunkowy... RATOWNICZKA NIE PIELęGNIARKA BO JAK NAPRAWDE JEST NA INTENSYWNEJ TERAPII (1) JAKIE SA WARUNKI NA INTENSYWNEJ TERAPII?CZY JEST MOZLIWOSC ABY MAMA ROCZNEGO... MONIKA poród (1) moja żona urodziłą piękną i zdrową córeczkę własnie w wojewódzkim w... mich. ortopedia (1) Chciałbym podziękować pielęgniarkom i lekarzom za za fachowe podejście do... Czesław.Stachowski Mama dziecka - opinia (1) Personel medyczny podchodzi do pacjenta bez rękawiczek. Trudno jest sie czego... Mama dziecka poród (1) We wrześniu urodziłam w Szpitalu Wojewódzkim córeczkę.Szczególnie bałam się... Ala porażka na całej linii... (1) rodziłam tam pierwszego syna, po cesarce zamknięto mnie w izolatce gdzie... lila Patologia ciąży (1) Niestety ocena jest bardzo kiepska gdyz pomimo umówionej wizyty na określona... Dariusz Podziekowanie dla lekarzy na oddz. dziecięcym (1) Dwa tygodnie temu nasz kilkutygodniowy synek trafił na oddział dziecięcy... Krzysiek dokończenie (1) rozumiemy was i wasze czekanie ale prosze was rownież o zrozumienie nas.my... rat.med. rat.med. - opinia (1) drodzy pacjenci.zastanawia mnie dlaczego macie tak skrajne opinie na temat... rat.med. Podziekowania (1) Dziekuje z calego serca personelowi oddzialu patologii ciazy,wszystkim... Kasia