Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

oddział położniczy (1) Pragnę serdecznie podziękowac za przyjęcie na świat mojego synka Oliwiera.... Monika chirurgia dorosłych (1) Przebywałem na oddziale chirurgii ogólnej w dniach od 8.11-10.11.2011 i... leszek Macioszczyk Oddzial ginekologiczny (1) Bardzo dziekuje wszytkim lekarzom i polożnym zajmującymi się mną w czasie... Asia
TRAGEDIA PRZESTRZEGAM!! (1) miałam skierowanie na cesarskie cięcie, połozenie miednicowe (pierwsza ciąża)... zawiedziona Podziękowanie za sprawnie przeprowdzony zabieg usunięcia woreczka żółciowego (6) Pięknie dziękuję Panu Ordynatorowi Oddziału Profesorowi DOBOSZ za osobiście... Henryk Paszkiewicz chirurgia ogólna (1) miałem operację żołądka zostało mi wycięte 2/3 ,pękły mi wrzody.Operacja... Ryszard Kozakowski Porodówka - pełen prodesjonalizm (1) Gorąco polecam wszystkim przyszłym mamom. Opieka i na oddziale patologii... Renata O. Oddział położniczy - Pełen profesjonalizm (1) Gorąco polecam wszystkim przyszłym mamom. Opieka i na oddziale patologii... Renata O. laryngologia z zadartym nosem (1) Moje dwuletnie dziecko trafiło na oddział otolaryngologii w niedzielę z... Magdalena Dutczak Świetny szpital (1) Wspaniali lekarze,przemiłe pielęgniarki i salowe.Chciałabym wyróżnić panią... Sandra W. polecam (1) bardzo polecam Marka, wspaniały lekarz i wspaniały znajomy do pogadania...... Emila Oddział położniczy (1) SERDECZNIE POLECAM!!! 9 kwietnia urodziłam zdrowego synka. Oczywiście przed... Pacjentka GORĄCO POLECAM!! (1) jeśli jakaś przyszła mama zastanawia się, który szpital wybrać, żeby urodzić... gosieniaok porodówka, odział położniczy (1) BARDZO GORĄCO POLECAM!!! 25 kwietnia urodziłam blizniaczki. Cudowna Pani... mama blizniaczek Tragiczna obsluga Pań pierwszego kontaktu-REJESTRACJA (3) Najbardziej stresujący i nieprzyjemny etap do przebrnięcia jeśli chodzi o... BG Oddział Chirurgii Dziecięcej - tragedia, spychologia, amatorstwo (2) Moje dziecko zostało przyjęte na ten oddział w celu wykonania zabiegu... siomek iza - opinia (1) na prawdę się poprawiło w tym szpitalu, jeszcze dziesięć lat temu moja opinia... iza E.BRYLOWSKA - opinia (1) POLECAM TEN SZPITAL W 100 % MOJA PIERWSZA WIZYTA W TYM SZPITALU 30.01.2011.R... E.BRYLOWSKA ORTOPEDA:MAREK RACŁAWSKI (1) Judym naszych czasów ~pacjent Podziękowanie (1) Byłem w ostatnią sobotę z dzieckiem w szpitalu wojewódzkim. Otrzymałem... Jacek