Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

odmówiono mi pomocy (1) W dniu 28 lipca 2007r. o godz. 14.50 odmówiono mi udzielenia pomocy po... Bożena TRAGEDIA (1) To ze sa strajki niby wszyscy rozumiemy, ale... Bandyckie wrecz podejscie... ToMK SOR to nie przychodnia!!!!!! (1) Czytając wypowiedzi niektórych pacjentów SOR wydaje mi sie ze trafiając do... Do Pani BEATY
Urodziłam śliczną córeczkę Wiktorię (1) Dziękuje z całego serca ordynatorowi Zygmuntowiczowi i wszystkim lekarzom i... Monika ^^ - opinia (1) Bardzo polecam ^^ patologia ciąży (1) Pod koniec kwietnia 2007 trafiłam w nocy ( zabrana przez karetkę z Pruszcza... Kasia Klinika Neurochirurgii (1) Od kilku lat jestem pacjętką Kliniki Neurochirurgii przy Szpitalu... Magda Odział chiurgii dzieci i młodzieży AM (1) Mam 16 lat.W szpitalu miałem operację wycięcia guza tarczycy! Na oddziale... Krzyś Dziękuję ordynatorowi Zygmuntowiczowi (1) Od 01.06.2007 przebywałam na patologii ciąży. 06.06.2007 urodziłam poprzez... Kasia Urodził mi sie synus Adaś (1) Jestenm bardzo zadowolony z podejjcia lekarzy do mojego synka i mojej zony... Michał strajk (1) Nie będę opisywać całej sytuacji z okresu strajku... krótko mówiąc dzięki... necka Oddział ginekologiczno-położniczy (1) Chciałabym podziękować wszystkim położnym i lekarzom za pomoc jaka otoczyli... Mage Podziękowanie (1) Przez 12 dni przebywałam w waszym szpitalu na Oddziale Chorób... Danuta CHCESZ UMRZEć, IDź SIę LECZYC DO WOJEWóDZKIEGO!!!!! (1) Horror. Już mi słów brak na to, co się w tym szpitalu dzieje. Moja siostra... Dorota tragedia aby sie dodzwonic (1) tragedia aby sie dodzwonic piotr Połoznictwo (1) 03.04.2007 urodziłam w tym szpitalu córeczkę. Opieka rewelacyjna. Dziękuje... Ewa Oddział patologii i położnictwo (1) Magda ortopedia (1) pragne poinformowac ze w przychodzni w dawnym szpitalu kolejowym pracuje... halina Lekarze są poprostu wspaniali. (1) Moją młodsza córka poparzyła się 4 lata temu i miała świetną opiekę.Lekarze... Maria