Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

Oddział Ratunkowy (1) Wczoraj w nocy musiałam skorzystać z pomocy w Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku.... Ewelina Bardzo mila obsluga (1) Jestem zachwycona obsługą w Szpitalu Wojewódzkim, mój syn miał zszyty... Urszula Judycka-Proma Oddział ginekologiczny (2) Byłam na jednodniowym pobycie na tym oddziale na zabiegu który miałam... Iwona
laryngologia super!! (1) Syn miał 20 tego lipca zabieg usuwania migdałków. Panie pielęgniarki... Brygida Skandal i brak profesjonalizmu chirurga-urologa dziecęcego (2) Przestrzegam przed korzystaniem z usług oddziału chirurgi dziecięcej.Ogólny... Ewa Pobyt matki z dzieckiem (1) Za miesiąc moja 2-letnia córka ma zabieg w Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku na... krystjarmul16 SYLA - opinia (1) Trafiam do szpitala 16.06.2012 to była moja pierwsza ciąża to był już 41Tc... SYLA Odział Kliniczny Chirurgii Ręki (1) Chcielibyśmy tą drogą serdecznie podziękować Panu Ordynatorowi Maciejowi... Tadeusz Rapciak Gorąco POLECAM Oddział POŁOŻNICZY (1) Witam w dniu 05.06.2012 rodziłam swoje pierwsze dziecko w SZpitalu... Sabina Zapalenie otrzewnej i rozwalonego wyrostka na chirugii dziecięcej operują laparoskopem ! (1) Kompromitacja chirurga, który skomplikowany przypadek wyrostka robaczkowego... Wiesław Rokicki Koszmar... (3) horror,nie spodziewałem się takiego pobytu w szpitalu. Jednak opinie... Były pacjent Dramat (4) Najgorszy szpital, z jakim miałam do czynienia. Najbardziej uderzyło mnie... Maja GORĄCO POLECAM! (1) 06.02.12 urodziłam w Szpitalu Wojewódzkim swojego pierwszego synka Antosia.... Eliza Rogalska poród (1) polecam szpital wszystkim przyszłym mamom,wspaniała opieka przy... kornelcia Wspaniały personel i wzorowa opieka:) (1) Przebywałam na oddziale położniczym od 03-07 marca 2012r. trafiłam tam w 37... Misia oddział laryngologii (2) Witam! 21.03 przeszedłem zabieg wycinania migdałków i chciałbym napisać kilka... Łukasz oddział ginekologiczny (1) miałam pewien zabieg i byłam zdumiona opieka super po zabiegu nic nie... Torba do szpitala do porodu (2) Chciałam zapytać Mamy, które rodziły ostatnio o tzw. spis rzeczy, które... taka jedna Ortopedia C (4) Polecam ten szpital!!! Leżałem tam na ortopedii C. Miałem operację... raf512 POŁOŻNICTWO PIERWSZA KLASA !!! (2) Przebywałam na oddziale położniczym od 31.10.2011 do 3.11.2011 (urodziłam... Małgosia i Michałek