Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

SOR ratownicy medyczni (1) zarówno panie w rejestracji jak i ratownicy medyczni mający dyżur w sobotę... n.k. Oddział neurochirurgii (2) W lipcu przebywałam na Oddziale Neurochirurgii.Cały zespół pracujących tu... Krystyna Krukowska na poród nie polecam (2) zacznę od tego, że bardzo chciałam mieć znieczulenie( dziecko ważyło 4 kg) o... ewa
Oddział Pediatrii (1) Kolejny raz trafiłam na pediatrię z moją niepełnosprawną córeczką. Opieka jak... Ania mama Karolki Oddział położniczo-ginekologiczny (1) Trafiłam na dyżur w 30 tyg. ciąży, ponieważ nie czułam ruchów dziecka. Po... Mama Ortopeda Rafał P. (1) będąc po kilku operacjach kręgosłupa udałem się do doktora P. z bólem... Gerard ZOL - ciepła i rodzinna opieka (2) Moja Mama od dłuższego czasu jest na zolu w tym szpitalu i nie potrafię sobie... Zdzisława Smardzewska endoproteza całkowita biodra lewego (1) wysoka jakość usług szczególnie podziękowania dla personelu pomocniczego za... andrzej kruczynski EUROMEDIC (1) w piatek 04 04 2014 ok.17 korzystalem z uslugi wykonywanej przez firme... pacjent SOR to wielki skandal (2) Moja żona chorowała na raka trzustki. Miała protezę dróg żółciowych. Po 3... roman Elżbieta - opinia (2) mój pobyt 1-dniowy na oddziale gin.-poł był traumatycznym, upokarzającym... Elżbieta Szczęśliwa Mama (1) To moja trzecia Przyjemność korzystania z opieki tego Szpitala. Dzięki... latte Bezpieczny przystanek (2) Drodzy czytelnicy, w Święto Pracy zamiast odpoczywać , ciężko pracowałam,... Sylwia PATOLOGIA CIĄŻY (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi, zaangażowania i pomocy personelu Szpitala... Anita Oddział patologii ciąży i położniczy (1) 25.01.2014r w tym szpitalu urodziła sie moja córka. Przed porodem kilka dni... Marysia Patologia ciąży i poporodowy. (1) W Koperniku urodził się już drugi mój synek. Pierwszy 10 lat temu drugi... Kamila Porodówka i połoznictwo (2) Polecam!!!! Jak najbardziej!!! Opieka super, porodówka i położnictwo na 6 z... Aleksandra Zakład Opiekuńczo-Leczniczy Pomorskie Centrum Traumatologii Gdańsk (4) Na oddziale ZOL-u po godz. 15,00 Panie pielęgniarki w ramach opieki nad... Jadwiga Pecyna oddział ginekologiczny (2) Na oddziale ginekologicznym przebywałam 5 dni ( zagrożenie przedwczesnego... marianna pseudo lekarz gosk (6) Masakra. Przyszłam z dzieckiem do niej, bo moja lekarka była na urlopie....