Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

TRAGEDIA!!!! CHAMSKIE ZACHOWANIE!!!! (2) Zachowanie pracowników to wyżyny bezczelności. Dodzwonienie się graniczy z... zbulwersowana Oddział chirurgi, wewnętrzny (1) Dotyczy pobytu w 2010 i 2015. Stwierdzam, że lekarze w tym szpitalu maja... Jolanta Kornacka położnictwo (1) Rodzilam pierwszy raz, bez problemu nas przyjęto. Podczas porodu położna... Marta
sor ortopedia (1) Przyjazd o 8.45 rejestracja w sprawie bulu plecow. Oczekiwanie ponad 30 minut... Patryk Poród - szpital wojewódzki w Gdańsku (3) W kwietniu 2014 roku rodziłam w szpitalu wojewódzkim, spędziłam w nim 8 dni... Blanka oddział ginekologiczno-położniczy (1) Dzisiaj po raz pierwszy osobiście skorzystałam z usług tego szpitala i jestem... Dorota Szczęśliwa mama Zuzi - opinia (1) Pragnę podziękować (szczególnie Pani Lucynce- położnej, która pomagała mi... Szczęśliwa mama Zuzi Ortopedia "C" (26) Nieprawda to co inni pisza o lekarzach ortopedach z szpitala wojewódzkiego a... Mateusz Domaradzki SOR - chirurg dzieicięcy (4) Pani dr znudzona życiem, niezainteresowana małym dzieckiem.... trafiliśmy na... Ania SOR (1) Mialem skierowanie do Neurologa po wstepnej "Selekcji" zostalem skierowany do... pacjent wszstkie zle opinie sie zgadzaja!! (4) jednym slowem niedowiary zeby w polsce tak jeszcze bylo po tylu latach.... porazka Żenada (2) Najgorszy SOR na jakim byłem. Długie czekanie, pacjenta mają w dupie a dzieci... Miś sor (1) Personel niezbyt zainteresowany pacjentem, po wstępnej ''segregacji", gdzie... mama cierpiącego patoligia porodowka (3) ja trafiłam do kopernika 2 razy na patologie na izbe przyjec bo sie wywaliłam... tamara oddział chirurgiczny (1) Pamiętając operację sprzed 20 lat, bardzo się bałam, jak będzie teraz.... Aleksandra Oddział Neurologiczny (1) Jestem pod wrażeniem personelu, podejścia, jakości usług które oferuje... marrr Oddział Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej (1) Wszystkim lekarzom z Oddziału Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej, dziękuję za... Julian M. Opiekuna Iwona Szpital Zaspa (1) Piszę w imieniu rodziny pacjenta który przebywał ostatnio na Oddziale... rodzina pana Mariana Porodówka (1) Przed porodem spotkałam się z wieloma negatywnymi opiniami na temat tego... Agata Krzysiek - opinia (1) POLECAM na 100%, Żona po terminie 10 dni, na Klinicznej od tygodnia dzień w... Krzysiek