Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

Złamany nos - ogromna pomoc . Dziękuję (1) Dostałam skier. rtg-w opisie złamanie bez przemieszcz. Otrzymałam skier.na... Agnieszka Złamanie kości nosa - ogromna pomoc (1) Mój przypadek to złamany nos. Od lekarz do której chodzę dostałam... Agnieszka porodówka - nie polecam (1) nie polecam oddziału położniczego w szpitalu wojewódzkim, jedynym plusem był... gooddream
opina na temam szpitala Copernicus-poród (1) Szpital bardzo Polecam,mimo tego co naczytalam sie w internecie zdecydowalam... młoda mama ODDZIAL CHIRURGII DZIECIECEJ (1) Może i dobrzy lekarze tam są ale ja się zawiodłam, jak moje dziecko miało tam... dajana Oddzial chirurgii dzieciecej (1) Jak moje dziecko bylo przyjete na oddzial to nie bylam zadowolona. Mialam byc... dajana Oddzial chirurgii dzieciecej (1) Nie wspominam dobrze ten szpital. Moja corka miala zabieg tydz temu,... AMPAGR Dobrze jest (1) Po dzisiejszej (niedziela) wizycie w SOR "Copernicus" mam do napisania same... D.P. Nie polecam! (4) Bardzo miły personel haha trafiłam z podejrzeniem wyrostka lezac na korytarzu... pacjent Absurd, 6 godzin czekania na złą diagnozę od 4 lekarzy (2) Zawiozłem tam dziewczynę z zapaleniem ucha oraz porażeniem nerwów połowy... ka polecam (1) Najpierw zrobiono mi ktg, następnie szczegółowy wywiad, w trakcie wywiadu... Adrianna Pozytywnie zaskoczona (1) Do szpitala trafiliśmy wieczorem w niedZiele z rocznym chłopcem po drgawkach... Alicja Oddział położnictwa i patologii ciąży (1) DZIĘKUJĘ tylko tyle mogę powiedzieć. Drugi raz rodziła w Państwa szpitalu i... Anna Poród w szpitalu wojewódzkim (2) Rodziłam w szpitalu wojewódzkim 3 miesiące temu. Poród był wywoływany,... as Tragiczny personel - nie polecam (1) Sytuacja w służbie zdrowia jest coraz gorsza, ale to co spotkało nas w... Dominika Podziękowanie za udaną operację i opiekę (1) Polecam dr Wiktora Szandorowskiego, dzięki któremu udało się wyleczyć moje... Ewelina przerazajace podejście do chorego człowieka (4) Jestem przerażona podejściem do pacjenta na oddziale SOR w szpitalu... iwona60 Brak profesjonalizmu obsługi pacjentów (1) Uważam, że personel medyczny Szpitala Wojewódzkiego w Gdańsku jest... nati poród absolutnie nie (5) Moja córka 1 kwietnia urodziła córkę. W szpitalu byłyśmy ok. 23.40. Na... matka 20-letniej pierworódki porazka (1) Nie polecam nikomu choremu tam się wybierać to nie jest dla chorych ludzi... Magda Magda