Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

Oddzial polozniczy (2) Zdecydowalam sie na porod w Szpitalu im. Kopernika, poniewaz mialam polozenie... Kamila Masakra ! (1) Obsluga chamska .jakby pracowała z wielka laska. Dopiero na zaspie mi pomogli... Barbara masakra !!!! (1) Obsługa chamska, nie mila, kobiety pracują za kare!!! Niczego nie można się... gosc
nikt nie podnosi słuchawki na podane przez Was telefony (1) dodzwonić sie do ortopedii tel. 764 03 21 lub 764 02 11 to kurjozum Tadeusz udzielenie informacji (1) Zdobycie jakichkolwiek informacji w tym szpitalu jest okropne. Jestem po... Aneta ZOL - ciepła i rodzinna opieka (3) Moja Mama od dłuższego czasu jest na zolu w tym szpitalu i nie potrafię sobie... Katarzyna Szypuła oddział patologii ciąży i położniczy (1) Do tego szpitala trafiłam przez przypadek. Pierwsze moje dziecko urodziłam na... Justyna Patologia ciąży, porodówka, oddział położniczy (1) Spędziłam kilka dni na patologii ciąży, gdzie personel traktuje każdą... Kasia neurologia na Zaspie (1) Bardzo dziękuję dr Piotrowi Robowskiemu za leczenie, opiekę, cierpliwość oraz... Hanna dr. Mikołaj R- SOR ortopeda bardzo dzięuję za fachową pomoc (1) i pomimo dość długiego oczekiwania to ogólnie dobre wrażenia, fajne... Ewelina SOR podziekowani dla dr. INGIELEWICZ (1) Po pierwsze chciałabym podziękować Pani dr. INGIELEWICZ(mam nadzieje ze nie... anonim Wspaniały szpital (1) Wspaniale udzielona pomoc na oddziale ratunkowym , fachowo, szybko,... Anna Łożyńska Dziękuję (1) Profesjonalny personel oddziału ginekologiczno-położniczego (patologia... Paulina Ginekologia i patologia ciąży oraz chirurgia dziecięca (1) Urodziłam córeczkę przed terminem trafiła następnego dnia na oddział chirurgi... Natalia Koszmarne P ielegniary z neurochirurgii (1) To, co zobaczyłam na tym oddziale jest karygodne. Lekarze chyba nie mają... Wiola nie polecam! (1) Wczoraj niestety musiałam trafić do tego szpitala po urazie głowy... Alelebum Nie najgorzej, jednak niemiło (1) Członek trafił na SOR z typowymi objawami kolki nerkowej. Był weekend, ból... hmhmhm Ten szpital to jakaś pomyłka. (1) Żałuję, że kiedykolwiek miała okazję być w tym szpitalu i przekonać się jacy... Aneta laryngologia (1) Zaplanowane przyjecie w celu wykonania badania nie odbyło się z powodu awarii... J M Dla planujących poród- polecam (1) Polecam dla przyszłych mam szukających dobrej i fachowej opieki począwszy od... Gosia