Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

Stachoo - opinia (1) 13 godzin spędziłem z synem na SOR. Diagnoza błędna. Nie czekałem na... Stachoo Magamelka - opinia (1) Oddział laryngologiczny szpital Oprócz tego, że od 10.00 rano wydawane są... Magamelka Sor (1) Uwaga uwaga chorzy są przyjmowani na się dziś 22.10.2019 już są na sali... Jolanta
Zapis na zabieg otolaryngoliczny (1) Aby zapisać syna ma zabieg podcięcie wędzidełka musiałam przyjechac na... Mama 7latka Przychodnia endoskopowa (1) Skandaliczne zachowania personelu, arogancja, brak kultury, przedmiotowe... Irena Lis Marcin - opinia (1) Oddział SOR dla dzieci pani rezydent Karolina pomimo dużej ilości pacjentów i... Marcin oddział ginekologiczno - położniczy (1) 30.04.2019 roku przeszłam operację usunięcia macicy, już kilka razy byłam... Elżbieta Odradzam gastroenterologie (1) Zdecydowanie odradzam gastroenterologię. Jeżeli dziecko nie ma żadnej... Matka Masakra (1) Odradzam dziś miałam mieć zabieg żeby usunęli mi polipa w szpitalu byłam o... Asia Sylwestra na sorze (1) .Od 25.12.2018 ojcu z nosa leciała krew z .26.12.2018 wizyta u lekarza... Krzysztof Zdecydowanie polecam szpital Wojewodzki (1) Witam, 20 grudnia przyszedł na świat nasz synek. To mój drugi poród w... Natalia Porod (1) 20 grudnia w szpitalu przyszła na świat nasza córeczka. Cudowna opieka... Magdalena Położne (1) Opieka położnicza na patologii ciąży oraz na noworodkach jak u mamy. Położne... Natalia z Leonem Urwany kciuk (1) Pozdrowienia dla wyśmienitej ekipy ortopedii w szpitalu, mega podziękowania... Mirek Koszmar na sorze (1) Sor w Gdańsku najlepiej żeby został zlikwidowany! Bo korzyści nie przynosi... Monia Koszmar (1) Beznadziejnie , paczka na Poczcie Polskiej lepiej sie czuje i jest otoczna... Nagły przypadek Piwnica (1) Dojście piwnicą na badanie MRI. Obskurnie, śmierdzi, obdrapane ściany, dla... Maria Neurochirurgia ok (1) Na początku czerwca miałam operacje usunięcia guza mózgu na oddziale... Ewa Nie przyjęli do szpitala z rzutem sm (1) To co dzieje się w tym szpitalu to masakra - syn z rzutem stwardnienia... Anna Podziękowanie (1) Wczoraj pojechałam z synkiem na SOR i chciałam bardzo podziękować pani doktor... Monika