Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

Janka - opinia (1) Dno i trzy metru mułu! 6 godzin bez pomocy po zdarzeniu komunikacyjnym!!! Ale... Janka NA - opinia (1) DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA anna - opinia (1) Najgorszy oddział gastroenterogii dla.dzieci Pielęgniarki bezczelne i nie... anna
halina barbara rogowska - opinia (1) W roku 2021/22 byłam dwukrotnie pacjentką Oddziału Chirurgii Urazowo... halina barbara rogowska Marek - opinia (1) Miałem 9 grudnia 2021 roku skomplikowaną operację kręgosłupa na oddziale... Marek wojciech N - opinia (1) Bylem pacjentem soru w dniu 15 11 21r i to nie jedno krotnie pani lekarz... wojciech N Ekilin - opinia (1) Na początku miłe zaskoczenie. Miło, szybko, profesjonalnie. Przyjazna obsługa... Ekilin Joanna - opinia (1) Miałam poważny zabieg na oddziale neurochirurgii . Wspaniali lekarze i... Joanna Karol - opinia (1) Oddział udarowy leżałem plackiem ponad 2 tyg. Zero siadania chodzenia... Karol Anna Szyller - opinia (1) W dniu 11.03.2021 otrzymałam po konsultacji telefonicznej smsa: Zapraszamy na... Anna Szyller Emi - opinia (1) Szpital fatalnie funkcjonuje, człowiek ze skierowaniem na cito do szpitala... Emi Jola - opinia (1) Zostałam przyjęta na oddział ginekologiczny 7.01.21 wyszłam po operacji 8.01... Jola Natalia - opinia (1) Rodziłam w listopadzie 2020 r, jestem bardzo zadowolona z personelu, panie... Natalia M - opinia (1) Pacjent 3 dni leżał na Sorze z powodu braku miejsc na oddziale, leżał bez... M Pacjent - opinia (1) Totalna porażka. Byłem pacjentem na sorze. Chory który trafił tam sam, nie... Pacjent Domino - opinia (1) Ten szpital to pomyłka. Pojechałam dziś na SOR , jestem w ciąży i przez dwa... Domino Tomek - opinia (1) Bardzo błędne djagnozy lekarze twierdzą że wszystko ok i wypis do domu a 3... Tomek SPR dzieciecy (3) Wczoraj spędziłam kilkanaście godzin na tzw SOR dziecięcym . To jakaś... Zuzia Anna Pawlaczyk - opinia (1) Oddział Chirurgii Urazowo - Ortopedycznej - Kopernik -to empatia i... Anna Pawlaczyk Halina labuda - opinia (1) Bardzo dobra obsluga,mily personel polecam kazdemu Halina labuda