Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

oddzial polozniczy (2) Od samego poczatku ciazy bylam zdecydowa rodzic w wojewodzkim. Mimo ze to byl... xxx Komunoszpital. (1) Neurologia jest oddziałem , którego lekarze są cudotwórcami. Natomiast... MH Opieka nad chorymi (2) Moja mama miała operacje biodra na która czekała 4lat. Jest osoba starza,jak... Odwiedzajaca
oddział ginekologiczno-położniczy (2) Trafiłam ze skierowaniem z przychodni na patologie ciąży w 40 tyg zostałam... mama Jasia Polecam (1) Bardzo polecam wojewodzki. Rodzilam tam w tamtym roku. Na porodowce i na... Ewelina Fachowy szpital i fachowa opieka (2) Bardzo pomocna obsługa. Położne, salowe i lekarze - naprawdę robili wszystko... Anna Kopyść SOR (1) Mój tata trafił tam z udarem niedokrwiennym. Nie rozpoznali udaru chociaż... Bartek Świetna porodówka (2) W kwietniu rodziłam drugie dziecko i jestem zachwycona, gdybym wiedziała o... Ania Oddział Chirurgii Dziecięcej (6) Niestety przyszło mi w wielkanoc z dzieckiem na oddziale wylądować. Byłam... Agunia polecam (1) 3 tygodnie temu rodziłam w szpitalu wojewózkim i jestem bardzo zadowolona z... mila masakra (1) Przychodzi pani doktor w wieku pomiędzy 50lata 60 lat mówi do mojej... dawid bardzo dobry szpital (1) Witam....Byłam niedawno pacjentką tego szpitala ,na oddziale wewnętrznym... irena111 poród i opieka (1) polecam całym sercem. nie wiem skąd się biorą negatywne opinie na temat... Kasia Krawczuk poród (1) rodziłam w kwietniu 2015, i naprawdę jestem bardzo zadowolona, położna pani... Beata patologia ciąży i położnictwo (1) Byałam umówiona na cc. Jeśli chodzi sor gin-poł do wymiany. Patologia Panie... Małgorzata i Andrzejek Pracownicy słabi... (5) Chciałabym poruszyć kwestię, która zraziła mnie najbardziej podczas pobytu:... Złota Rybka SOR (1) Nie będę się wypowiadał na temat wyposażania czy czasu oczekiwania. Wiem... Pacjęt Chirurgia urazowo - ortopedyczna (1) Podziękowanie za troskliwą i profesjonalną opiekę medyczną, życzliwość,... Agnieszka podziekowanie (1) podziękowanie dla kierownictwa p. Ani i p, Magdy z firmy Naprzód w Gdańsku za... sor Połoznictwo i Patologia Ciąży (1) Z powodu wielu negatywnych opinii nie chciałam tam rodzic ale tak się... Anika