Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

ZOL (1) Witam. Moja Mama przez jakiś czas była w tym szpitalu i NAPRAWDĘ uratowało... Piotr L. Zakład Opiekuńczo - Leczniczy (1) Moja babcia już od dłuższego czasu znajduje się w tym zakładzie. Personel... Asia Podziękowanie... (1) Chirurgia ogólna, na najwyższym poziomie...lekarze najwyższej klasy z... tati
oddzial patologii ciazy i opieka po porodzie (1) polecam kazdej przyszlej mamie. jak rodzic to tylko tam. prawie zal bylo... anna Tragedia i lekceważenie (3) Dziecko z urazem diagnozuje Pani z rejestracji na oddziale ratunkowym patrząc... zniesmaczony rodzic Oddział Otolaryngologii (1) Na oddziale serdeczna i fachowa opieka.Panie pielęgniarki i lekarze nie... Paulina NAJLESZY SZPITAL I OPIEKA! (2) Moja córcia miała skomplikowane złamanie ręki, długą drogę przebyła z Gdyni,... Kasia O. PORÓD (1) obsługa: 13 stycznia 2013a, w Szpitalu Wojewódzkim na świat przyszedł... mama Horror na oddziale SOR! (7) Jesli cokolwiek komuś się przytrafi i będzie musiał skorzystać z oddziału... Toja Warto tu rodzić (1) Wspaniała opieka przed, w trakcie i po porodzie! Panie położne bardzo... marta Bardzo pozytywnie zaskoczona (1) Trafiłam do Szpitala Wojewódzkiego z nagłym przypadkiem, kwalifikującym się... ML Porodówka na 6-tkę z plusem (1) 23 kwietnia, w Szpitalu Wojewódzkim na świat przyszedł nasz synek Wojtuś.... Joanna Chirurgia Ogólna (1) Leżałem na oddziale Profesora Dobosza z powodu zaostrzenia choroby... Bartosz Górski ocena oddz.chorób wewnętrznych (1) Miłe i szybkie przyjęcie wstępne.Bardzo szybkie i profesjonalne badanie przed... Andrzej Szelest wstyd (5) człowiek musi mieć urwane ręce i nogi żeby karetka przyjechał!!! bliska mi... Jan Władeczek Operacja pęcherzyka żółciowego (1) Mam żal do lekarzy z chirurgii ogólnej, którzy operowali moja mamę w 2010,... Anna Pytanie (1) Co oznacza biała opaska na ręce czekającego pacjenta na sorze? ela Chirurgia Dorosłych - TRAGEDIA (2) Oddział, na którym są łamane prawa pacjenta. Przez 4 dni pobytu napatrzyłam... D Dramat!! brak słów! rejestracja poniżej krytyki (10) Dzisiaj ok godz 23.30 (27.03.2012)zostaliśmy skierowani z pruszczańskiego... Wyprowadzony z równowagi Pozostawieni sami sobie (1) Witam.3 lata temu rodziłam tam mojego 2 synka.Jak się okazało dziecko mialo... Basia