Coś o Hotelu Faltom!!

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam!!!

Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś robił już wesele,albo był na takim w hotelu Faltom w Rumi.Chciałabym poznać wasze opinie na ten temat.Chodzi mi głównie o jedzonko czy dobre było i ogólnie...o obsługę i klimat.Za opinie z góry dziękuję :))) !!!

Olivia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Coś o Hotelu Faltom!!

hej! Ja byłam w kwietniu na weselu koleżanki w Faltomie. Naprawdę polecam. Piękna, duża sala, ładnie wystrojona, stoły ustawione w podkowę na środku się tańczy. Obsługa też bez zarzutu. Jedynym minusem całego wesela była orkiestra, ale samo miejsce - super!

Ja miałam tam studniówkę, fakt kilka lat temu i to nie jest wesele.Ale pewnie jedzonko sewują to samo więc było super;)

Oj Och!!!

Ja też tam miałam studniówkę,ale to nie jest to samo co Wesele.Chodziło mi głównie o to,jak to wygląda z Weselem tam.

Cześć MeMaggieB !!!!

To super,że wesela tam dobrze wypadają.Ale orkiestry nie trzeba brać od nich skoro nie zbyt dobrz grają,co?Jam mam w planach DJ'a takiego mojego kumpla i bardzo mi sie podoba jak on prowadzi imprezy.Na tą noc ma u mnie pracę :)

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...