Cukiernia Sowa

Cukiernie i piekarnie

Gdańsk, al. Rzeczypospolitej 33

ekspedientki w carrefour Gdańsk (1) Może nie jestem stałym klientem, ale nigdy nie trafiło mi się nic niedobrego.... Krzysztof Ogromny wybór (1) Bardzo podoba mi się ze jest taki duży wybór ciast. Jadłam prawie wszystkie... Aga Polecam (1) Polecam kasia
Pani Ania ;) (2) szukam dziewczyny, która w majówkę 2011 roku pracowała... w cukierni sowa na... :) biedroneczka - opinia (3) Korzystałam z cukierni w Galerii Madison,zamówiony jabłecznik na ciepło był... biedroneczka niesolidność (3) Taki powinien być dopisek na logo cukierni. Gdy cukierni jeszcze w Gdańsku... klintka Przeterminowany keks (1) W dniu dzisiejszym 02.05.2011 w cukierni Sowa w Galerii Przymorze Leclerc.... Ryszard Najlepsza cukiernia w Trójmieście (1) Mam całkowicie odmienne doświadczenia z cukiernią Sowa niż autorzy poprzednch... Piotr Anna - opinia (1) Omijajcie cukiernię na Morenie.To skandal na cztery zakupione ciasta trzy... Anna uważajcie na produkty u Sowy (1) Dziś odwiedziłem cukiernie Sowy na Morenie ,chcąc kupić makowiec na... zawiedziony klient Cukiernia Sowa Madison (1) Będąc w cukierni Sowa w galerii Madison na torciku ananasowym próbując go... Anonim opinia (1) bylam na zakupach w Porcie Rumia, przy okazji chcialam kupic cos slodkiego w... Fergie tak sobie (1) Jak na te ceny, nic specjalnego, za 2 ciastka i 1 kawę prawie 20 zł. Do... paolalala opinia (1) jestem uszczesliwiona wizyta w cukierni sowa w Gdańsku.Bardzo fajna aranżacja... mariola