Cukiernia Sowa

Cukiernie i piekarnie

Gdańsk, al. Rzeczypospolitej 33

Mk - ocena (1) Co roku kupuję na święta makowca , ale w tym roku to jakaś porażka ,... Mk Margareta - opinia (1) Na Zaspie to przyjemne miejsce gdzie można smaczne słodkości zjeść dobra... Margareta Zora - opinia (1) W dniu19 grudnia przy okazji zakupów poruszyłam temat ewentualnego... Zora
Najlepsza Sowa w Trójmieście (1) Po ostatnim odwiedzeniu Sowy na Zaspie (13.10) mogę stwierdzić że jest to... Dorota fatalna obsługa, drogo (1) Przede wszystkim w lokalu jest fatalna obsługa, za każdym razem są inne panie... mieszkaniec stare ciasto (4) Kolejny raz kupowalam w cukierni ciasto, konkretnie "opium" i znowu dostałam... Gosia Obsługa (1) Najgorsza obsługa z jaką spotkałem w wszystkich Trójmiejskich cukierniach!!!... Klient koldi - opinia (3) Ciasta są piękne wizualnie i pyszne, tzn. były gdyż niestety ostatnio... koldi obsługa (3) Jestem klientem cukierni Sowa we Wrzeszczu. Jestem mile zaskoczony nową... Jan klientka - opinia (3) Obsługa bardzo nie miła z miną chęci zabicia klienta, jakoś- stare ciasta... klientka Mariola - opinia (1) Byłam stałym klientem cukierni SOWA przy ETC - ale już mi przeszło i wole... Mariola Nie rozumiem!!! (3) Od lat jestem klientem cukierni Sowa w ETC. Miałem swoje ulubione Panie,które... Andrzej ekspedientki w carrefour Gdańsk (3) Jak w nagłówku, roczek syna, zamawiam torty plus kilka różnych kostek ciast,... Jacek mrożona kawa (1) jestem stałą klientką w cukierni sowa-najczęściej kupuję kawkę mrożona jak... miki cukiernia Sowa przy ETC (1) Umówiłam się dzisiaj z koleżankami na kawę i ciastko u Sowy przy ETC.Zajęłam... Jadwiga Szubzda niesmaczne rozczarownie (1) Na Wielkanoc zamówiłam w cukierni u Pana Sowy dwa torty.Zapytałam... była klientka masakra (1) Witam w niedzielę odwiedziłam z znajomymi cukiernię Sowy w Leclercu. Nie... Zszokowana super (1) JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z CUKIENI BYŁAM PRAWIE W WSZYSTKICH I NIE... milusia Cukiernia Sowa na Osiedlu zielonym w Gdyni (1) A ja uwielbiam cukiernię na Legionów.Mała,przytulna ,kameralna... Stała bywalczyni przeczytałam wszystkie opinie i..... (1) ...powiem tak- kupuję te produkty od lat w różnych miejscach i zdarzyło mi... PaniKa