Bardzo,ale to bardzo odradzam (1) Bardzo,ale to bardzo nie polecam Cukierni Delicje w Forum w Gdansku. Mimo... Joanna Witam (1) Wspaniałe sękacze i ciasta , smak taki jaki pamiętam z przed lat! Miła i... Miroslaw Polecam (1) Wyśmienite pieczywo. Jedyne w swoim rodzaju. I do tego zdrowe. Wojtek
Opinia (1) Rewelacyjna jakość ciast. Panie bardzo pomocne orzy wyborze ciast. Katarzyna Najlepsza cukiernia w Trojmiescie (2) Z czystym sumieniem mogę polecić Cukiernię Wega na gdańskiej Morenie!... Jakub Wspaniale pieczywo (1) Korzystam od kilku lat. Kiedy dowiedzialam się o piekarni tylko tu kupuję.... Elzbieta polecam (2) Dzisiaj kupiłam sernik z malinami. Był przepyszny. Dawno nie jadłam czegoś... Anna Sztuczne kluchowate buły (1) Żółte barwniki, mało dodatków, zamiast prawdziwich owoców to dżem, ciasto... Dia Najlepsza w Gdańsku (1) Stary dobry Kaliszczak, pyszne wyroby i dobre ceny. Cukiernia z tradycją! S Zdrowe i smaczne! (1) Czuc w smaku ze jest to dobre i zdrowe pieczywo. Jest swieze nawet na drugi... Smakoszka Najlepsza Sowa w Trójmieście (1) Po ostatnim odwiedzeniu Sowy na Zaspie (13.10) mogę stwierdzić że jest to... Dorota Nieprzyjemna obsługa w cukierni w Carrefourze (1) Panie pracują chyba za karę. Już nie skorzystam, fatalna obsługa. Niezadowolona Klient (1) Ciasta bardzo dobre choć nie najtańsze, ale obsługa pozostawia wiele do... Paweł Cukiernia "Janina" (1) Chętnie robię zakupy w tym miejscu - jest sympatyczna obsługa i dobry towar.. Igor bardzo dobry tort owocowy (1) polecam tort owocowy jest pełen owoców wprost przepyszny tortożerca Żująca bułka (1) Nie polecam, a naprawdę znam się na jedzeniu!.Bułka po prostu żująca -... nitecka :( (1) słaba jakość produktów , obsługa też na bardzo słabym poziomie . klient Nie polecam... (1) Obsługa na Jasieniu długo się przyucza i ciągle nic nie wie, nie potrafi... Paulina Puste polki (1) Totalna beznadzieja brak towarow ceny kosmiczne Wlodzimierz rozczarowanie (1) po pierwsze to obsługa to powrót do komuny zwłaszcza cukiernia na... Krysia