obsługa daje wiele do życzenia (1) i nie wiadomo w jakich godzinach pracują, NA stronie firmowej piszą, że od 7... Michał Smacznie (1) Dziś byłem w tej cukiernie. Kupiłem Brownie i Zefir. Boże, jake to było... Dimek najlepsze (1) Do pączków przywiązuję szczególną wagę, więc gdzie się nie wybiorę to... Anna
Spotkanie biznesowe (1) Kawiarnia Baika jest doskonałym miejscem do spotkań biznesowych, bywam tam... Felicja Najlepsze z Trójmieście (1) Polecam torty! Mistrzostwo świata! Ola fajne miejsce na kawę (1) pyszna kawa, bogaty wybór ciast, - miła, pomocna i kompetentna obsługa.... Renata Porażka (1) Kupowałem w ostatnim czasie paczki z nadzieniem różanym , tz same paczki... Niezadowolony Niestety już nie polecam (1) Na początku bywałam po paczki co tydzień bo były przepyszne , No ale jak... Anonim badziewie (1) Ciasto stare, nic mi nie smakowało, obsługa daje wiele do życzenia, nie... Magda fatalna obsługa, drogo (1) Przede wszystkim w lokalu jest fatalna obsługa, za każdym razem są inne panie... mieszkaniec Zimowa herbata i beza (1) Gdańsku bywam rzadko jednak zawsze odwiedzam kawiarnie Baika. Przepyszne... Jarek Żenująca obsługa (1) Nie wiem po co państwu kierowniczka skoro nie raczy sie stawić do wyjaśnienia... Klaudia Manaszek (1) Paczki - suchary. Kawa - mieszanka spalonej arabiki i robusty, lody -... Koneserka lodów Rozpacz!!! (1) Niestety została zamknięta piekarnia w Gdynia Na Placu Górnośląskim. Czy ktoś... Maya tort weselny (1) bardzo jestem zadowolona z tej cukierni tort lodowy weselny był pyszny goście... Gosia Stare pieczywo (1) Witam, Wczoraj w Wielka sobotę skoro świt zakupiłam chleb pszenno-razowy na... Gabriela Wyroby przepyszne (1) Uwielbiam ta cukiernie bo wyroby sa smakowite. Pieczywo zdrowe a chleb z... Artur Konik Morski (1) Duzy asortymant ciast ,probowalam - wszystkie bardzo smaczne. POLECAM Maria dobra piekarnia (1) obsługa miła, produkty przepyszne, ceny za wysokie trochę, ale ogólnie... regularna klientla Piekarnia (1) Kobieta która obsługuje klientów zachowuje się jakby była tam za karę. Zawsze... Klient