Piekarnia w której pieczywo wypiekane jest w piecu kaflowym. (1) Nic nie nadaje takiego smaku dla pieczywa co wypiekanie go w tradycyjnym... Daniel Niestety ale Nie (1) Z przykrością muszę napisać negatywną opinię . Ta piekarnia już od dawna... Mirka ot, sieciówka; co do obsługi... (1) Kawa bardzo dobra itd. Klimat i wystrój ok, nie jest to szczyt fantazji, w... Michał
Weszłam na chwile (1) Kawe jak najbardziej polecam ;) Zamówiłam omleta z salami i w prezencie... Jula Obsługa (1) Miałem przyjemność kosztować Państwa wyroby i wypieki Jestem mile zaskoczony... Mirek nie dobre paczki (1) Kupiłam dzisiaj paczki z różą. To są najgorsze paczki jakie jadłam :(.... Elżbieta Stare pączki w Tłusty Czwartek to Dramat! (1) Lubiłam Wasze pieczywo. Zawsze mi smakowało i było dobrej jakości. Ale to co... Gosia Mac Polecam (1) Najlepsza cukiernia w Gdańsku, zawsze świeże i smaczne wyroby pr Najlepsze pączki jakie jadłam (1) Zawsze świeże, w dobrej cenie. Nie jadłam lepszych pączków :) KaTi Przepysznie! (1) Jestem wielkim fanem drozdzowek z makiem oraz serem , WIELKIM! Moja corka... Grzeg Zawsze smacznie (1) Jedyne czego u Was nie lubię, to te ogromne kolejki, jak kiedyś znikną, ale... Gabriela Torty urodzinowe (1) Zamówione torty urodzinowe wyglądały jakby jakieś dziecko dekorowalo i nie... Dan Polecamy Piekarnie Kwidzińscy (1) 2 tygodnie temu odwiedziliśmy piekarnie po raz 1 z naszymi dziećmi, żeby... Franek i Ola drogo i niesympatycznie (1) Jak w tytule, czyli drogo, niesympatycznie, a pieczywo nie zawsze świeże... M Finezja ;) (1) Smaki rewelacja, sękacz jeden z lepszych jakie jadłem ,tort na urodzinki... Damian Watpliwa reklama (3) Właśnie byłam świadkiem jak rozpedzone auto z reklamą cukierni pokonało z... Katarzyna Świetna piekarnia (1) Duży wybór pieczywa, dostępne ceny oraz miła obsługa Eleonora Jankowska Tort urodzinowy (1) Witam Zamówiłem z dużym wyprzedzeniem tort urodzinowy dla mojej żony. Dzięki... Wojtek Stare (1) Przestałem tam kupować bo sprzedawane rzeczy są stare. Gdyby napisali że np... Tom Wierna klientka (1) zlego slowa nie powiem, od lat kupuje pieczywo tylko w pellowskim i nie zmienie. Miszka