Gorąco polecam. (1) Torty dopieszczone pod każdym względem. Za każdym razem jesteśmy zaskoczeni i... Dorota Tort Weselny (1) Serdecznie dziękujemy za zrobienie cudownego i pysznego tortu na nasze... Weronika Ciasta i ciasteczka (1) To są najlepsze ciasta i desery w 3mieście. Polecam w 100%. Jestem fanką tej... JL
Piekarnia Roku (1) Ostatnio nawet pisali o nich w gazetach że najlepsza piekarnia Michał Bardzo dobra piekarnia (1) Bardzo dobra piekarnia, często kupuję tu chleb i bułki, mają naturalny skład... Karola Najlepsze pieczywo! (1) W całym Gdańsku :-) No i drożdżówki legendarne... Nigdzie indziej nie kupuje.... Maku Dziekujemy! (1) Chciałbym podziekować p.Oli i p.Justynie za pomoc w wyborze tortu na 25-lecie... Łukasz Polecam (1) Bardzo dobre, pączki, babeczki z serem ... Polecam Piotr i Marzena z Wrocławia Piotr Polecamy (1) Serdecznie dziękujemy wspaniałym Pracownikom za zaproszenie wygłodniałych... Enemi Pychotka (1) Jest pysznie. Lokal mały, ale genialny. Cnoh Pysznie (1) Przepyszne słodkości, rewelacyjna kawa, ale fatalna obsługa. Uwielbiam wpadać... Anna Bardzo fajne i przytulne miejsce (1) Brakowało tu takiego punktu. Cieszę się, że mam gdzie wyskoczyć na Grabówku... Gosia napoleonki i ptysie (1) Byłem wielkim fanem napoleonek i ciastek "ptyś" na bitej śmietanie-niestety... mm Najpyszniejsza kawa i super ciasta (1) Fantastyczna kawa za bardzo rozsądne pieniądze!. Bardzo duży wybór pieczywa i... Piotr Najgorsze gofry jakie jadłam (1) Nie dość, że na zamówienie tylko dwóch gofrów, czekałyśmy ponad 20 minut, to... Patrycja Najlepsza cukiernia w trojmiescie (1) Cukiernia Moznaby powiedzieć jak za dawnych lat . Znam ja od małego i zawsze... Stały klient Kawa ble, wifi brak (1) Jajecznica spoko, pieczywo bułowate, kawa paskudna i na stówę "americano xl"... Bbe zdecydowanie polecam ! (1) po długich i żmudnych poszukiwaniach cukierni, która wykonałaby tort weselny,... Maria Pyszne i piękne (1) Zamawialiśmy sporą ilość muffin zdobionych dla dzieci. Były piękne, postacie... Asia Super (1) Od lat ,niezmiennie ,wspaniałe pachnące pieczywo . Paweł