tort na ślub syna (1) taki był jak synowa namalowała smakował jeszcze lepiej,nie zostało ani... teściowa i mama Dobre ciasta, słaba obsługa (2) Niestety niemiła i nieuprzejma obsługa podczas każdej z moich wizyt sprawiła,... Paweł slodownikow - obsluga (1) obsluga w cukierni na ul. slodownikow pozostawia wiele do zyczenia. bardzo... sasiadka
REWELACJA! (1) W pracowni zamówiłam tort na 32 urodziny męża. Tort miał zawierać motyw z... Agnieszka Gorlak Kris (1) Pyszne ciasta i drożdżówki w rozsądnych cenach. Bardzo miła obsługa Krzysztof Nie polecam !!! (1) Zamówiłam tort na chrzest, był poplamiony i krzywy. Dodatkowo zamówiłam... Joanna Olejki! (1) Kupiłam dzisiaj dwa ciasta, oba z dodatkiem obrzydliwych, śmierdzących... Maria SUPER obsługa i wzorowy asortyment (1) Polecam serdecznie bo Warto:)) Tola cudowne smaki dzieciństwa a nawet lepiej niż u mamy (1) Cukiernię odwiedzam regularnie od 10 miesięcy tzn.od czasu ,kiedy pierwszy... Anna Zalewska To moja ulubiona piekarnia (1) Zgadzam się z "Green": drożdżówki Pan Majchrowski piecze przeciętne, ale... Mariusz Pysznie (1) Polecam, pysznie i slodko :) Bardzo dobre paczki i ciasta :) amator paczkow Pyszne piękności, piękne pyszności:) (1) Pyszne, piękne, po prostu przewyborne! Urszula Koszmarne ciastka z Płończaka (1) Wczoraj zakupiłam o godz 11:16 -> 3 pączki i 1 rurkę z kremem w cukierni w... KASIA obsługa w Pruszczu (1) Ignorancja, brak dystansu. Bzdury. Pani twierdziła, że przed Wielkanocą... Anna Chleb dla donia (1) Dzisiaj o godzinie 19 kupilem u panstwa chleb i nigdy wrzyciu juz nie kupie... Serek Lokal fajny, ale drogi (2) 14 czy 15 PLN za bagietkę to dosyć sporo, moim zdaniem była warta około 10. A... Karolciak Bardzo smaczne bagietki oraz miła obsługa (2) Jestem już tu kolejny raz, polecam przepyszne bagietki. Panowie Piekarze,... Izabela Nieprzyjemny strażnik (1) Jestem stałym klientem cukierni. Ostatnio byłem wraz z córką i wnukami jak... Władysław Ż Kwintesencja smaku chleba (1) Nic dodać, nic ująć. Irena Prawdziwe pieczywo i dobrzy ludzie (1) Prawdziwy chleb w takim zaułku. Najlepszy jest po prostu oliwski, choć też... Green