Torty (1) Dziękuję za wykonanie pysznego tortu na urodziny naszego synka. Tort był... Monika Tort I WSPÓŁPRACA (1) Jest wiele cukierni , ale Cukiernia Pellowskiego jest szczególna , ponieważ... Jola Przepyszne (1) Próbowaliśmy chlebka, szaszłyka drobiowego w cieście i placka kubdari. Niby... Wanda
Oferta świąteczna (1) Zamówiłem i spróbowaliśmy z żoną i córkami - makowca/ 130 zł za sztukę,... Mariusz W 100% polecam (1) Nie za duży asortyment, nie za mały. Zawsze świeży. Szaszłyki w cieście albo... Marianna W. magnus - opinia (1) Mega pieczywo wspaniala obsluga duzy asortyment ;) magnus Ocena (1) Chyba jedyna piekarnia posiadająca w swoim asortymencie chleb gryczany MS Pączki jak u babci! (1) Wracam jak bumerang - pączki jak domowe, smaków pod dostatkiem i jeszcze... Pola Nowość Piekarnia Tyrolska! (1) Nareszcie cos nowego i smacznego na tym naszym starym rynku piekarniczym.... Klientka Godna polecenia (1) Po raz pierwszy próbowałam zamówić tort w Pracowni rok temu - niestety grafik... ola Tort na specjalne zamówienie 1 urodzinki (1) Jestem bardzo zadowolona i polecam Pracownie, tort zamawiałam według zdjęc... Patrycja Tak ale.... (1) Zauwazylam ze od jakiegos czasu wyroby sa bardziej slodkie wrecz lekko... iga Wspaniała (1) Bardzo lubie kazde wypieki tej cukierni, swieze i smaczne! Paulina Najlepszy chleb w Trójmieście. (1) Kupuję chleb na Kościuszki w Gdańsku. Panie bardzo miłe, a pieczywo rewelacja... Marcin Irena (1) Witam ponownie moi kochani Espoo 25,12.2016, Bardzo wszystko... Irena Niestety ... (1) Ciasta czuć stęchlizną, masa w ptysiach kombinacja bliżej nieokreślona i... Gość Moja ocena (2) Chwalą się bardzo gwizdkami Michelin itp. więc od takich wymaga się więcej. W... Sobkowicz Pyszne (1) Przeglądam opinie na trojmiasto.pl i aż nie mogę powstrzymać się przed... Klientka Piękne i pyszne torty. (1) Zamówiłem tort z postaciami z bajki trolle, którego nie było w ofercie więc... Adam drogo i niesmacznie (1) Kiedyś jadłam pyszne faworki z tej cukierni, było to lata temu; lubię piec... aga