Prawdziwe pieczywo i dobrzy ludzie (1) Prawdziwy chleb w takim zaułku. Najlepszy jest po prostu oliwski, choć też... Green Zjedz dobrego pączka ☺ (1) Większość produktów bardzo mi smakuje. Oczywiście mam swoje ulubione jak:... ewi Warto odwiedźić ☺ (1) Ciasta pyszne. Korzystamy z oferty nie tylko "od święta". evi
Dobre ciastka (1) Różnorodność może mogłaby być trochę większa, ale wszystko jest smaczne.... pyra Coś nowego (1) Jeśli jestem w tamtym rejonie zawsze nie omieszkam tam zajrzeć. Bardzo dobra... pyra Wiele pyszności :) (1) Coś nowego na mapie trojmiasta - swietna odmiana dla wszechobecnych i... aga Cudo! (1) Tort że szczeniaczkiem to dzieło, które Torcik Raz wyczarowało dla mojego... Megan Smak prawdziwego chleba (1) Polecam ten smak, to miejsce, ludzi tam pracujących. Tak to jest gdy wkłada... Agnieszka Moja ulubiona piekarnia. (1) Już od kilku lat zaopatruje się tam w pieczywo. Pyszne bułki , nienapompowane... ŁUKASZ Piekarnia, ul. Dolna Brama 12 (1) Czas zatrzymał się tam w najlepszym tego określenia znaczeniu. Tradycyjna... Teresa mniam mniam (1) Krotko i na temat. Warto sprobowac bo bardzo dobre chlebki :) Ewa Pączki od Bliklego to smak dzieciństwa (1) O Pączkach od Bliklego opowiadał mi ojciec, ja opowiadam dzieciom i znajomym.... Adam054 Nigdy więcej (2) Niestety tak już jest ze jedna niedobra rzecz psuje wszystko. Tak było tym... Ja Tort pomaranczowy (1) Bardzo dziękuję za pyszny tort pomarańczowy !Znam cukiernie od dziecka... Irena jest smacznie - polecam (1) Wielki plus za pyszne drożdżówki (jedne z lepszych jakie jadłam w Gdańsku) i... karollla Pycha 😋 (1) Pyszne pączki, mila i serdeczny obsługa. Zdecydowanie polecam jeżeli ktoś... Akumulator;) Beznadziejna obsługa (1) Niestety kilkakrotnie miałam przyjemność być w tej piekarni i spotkałam się z... Mania Z roku na rok coraz gorzej (1) Dwa lata temu kupiłam w "tłusty czwartek" faworki - byłam zachwycona; Rok... Nuta Cudeńka (1) Jak sięgam pamięcią udając się do pracy specjalnie jeździłam tamtędy aby... dekabe tłusty czwartek (2) Najpyszniejsze pączki w Gdańsku. zięba