torty na śmietanie (1) W okresie kilku minionych miesięcy byłam klientką tej cukierni. Zawsze... Iwonila Super LODY (1) Dzisiaj ja w każdy weekend poszedłem do cukierni na lody. Truskawkowy był... Albert Naturalne składniki i najlepszy smak! (1) Nie znam lepszej pracowni cukierniczej w Trójmieście. Malinowa Chmurka i Beza... cakelover
Szczerze polecamy (1) Zamówienie tortu weselnego już od początku było przyjemnością. Kontakt z... Monika i Arek Problemy z obługą (1) O ile sama piekarnio-cukiernia jest dobra o tyle pracujący tam pracownicy już... Rozczarowany klient Ochydny tort (1) Tort zakupiony w cukierni Raszczyk niejadalny. Aż dziwne że w dzisiejszych... Tomek Nie polecam (1) Nie polecam punktu w Galerii Zaspa. Panie są nie przyjemne i sprzedają stare... Patrycja świetna obsługa (1) Nigdy się nie zawiodłem. Kierowniczka najlepsza :) gość Polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Dodatkowe życzenia co do wyglądu... Sylwia Zadowolony (1) Naprawdę dziwię się tym opinia. Cukiernia przyjemna. W fajnym miejscu.... Staly klient Wszystko ok poza obsługą (1) Pieczywo dobre, drozdzowki pycha, ciasta tez można zjeść. Ceny da się... Ania Niestety zauważyłem zmianę na gorsze, (1) ja i moi znajomi, którzy od lat korzystają głównie z lodów w cukierniach Sowa... PIotrW. Pychota!!! (1) Bardzo dobry tort, pyszne ciasto truskawkowe, sernik królewski - petarda.... Agnieszka Fantastyczny tort !!! (1) Zamówiłam tort kosmos, rzeczywiście wyszedł "kosmiczny", fantastyczny. Każdy... Mama Aga niezbytcmiłe zaskoczenie (1) Dzisiaj przed południem kupiłam pączka z różą. Suchar ! Przez chwilę... Marta Polecam (1) Ciasta zachęcają do konsumpcji samym wyglądem. Smak zachęca do powrotu po... Krystyna klientka (1) zamówiłam ciasta na imieniny ,wszystkie były bardzo dobre.Obsługa miła ,... klientka Cukiernia z Pasją (2) Super Cukiernia. Przemiła obsługa, doskonałe wypieki, przystępne ceny. Bardzo... Barbara Przepyszne lody (1) Lody i kawa w Justynce są przepyszne, ciasta zresztą też. Chodzimy całą... Beata Takie jak dawniej (1) wspaniale donaty takie jak dawniej Lucjan