spadek jakości (1) Pascha kupiona 21 grudnia była zupełnie bez smaku, mdła i bez bakalii!! Tak,... inka Tragedia (1) Obsługa tragedia. Jak to Pani określiła to piekarnia, a nie ciastkarnia i... Mateusz cudowne panie! (1) Fantastyczna obsługa i dobre pieczywo, szczególnie polecam chlebek z... Efa
Cukiernia (1) Mało że drogo to tort trzeba zamówić najlepiej tydzień na przód, do bani... Wojtek Niemiła sprzedawczyni. (3) W piekarni kupuję od lat,pieczywko dobre i duży wybór..wszystko ok. Niestety... Adam Ciasta i torty z gwiazdką Michelin (1) To najlepsze ciasta i torty jakie miałem okazję próbować. Najlepszej jakości... Konrad za-je-*-ste (1) Jednym słowem re-we-la-cja. Chaczapuri jest obłędne (doszły do mnie słuchy,... Szymon Pozytywne zaskoczenie (1) Niesamowite, że nareszcie można gdzieś zjeść sernik z prawdziwym twarogiem i... Klientka polecam (1) Mam po drodze i niemal codziennie skuszę się na coś dobrego. Od święta -... Pola Brak produktow z Podlasia (1) Witam Szukając sklepu gdzie bym mogła kupić sekacza natknęłam się na stronę... Ania Nie polecam (1) Ciasta były nie smaczne.Wyczuwalny posmak,sztucznych... Ania Mega obsługa! (1) Uwielbiam Wasz punkt w tunelu, kolejki może i zniechecają, ale obsluga na... Magda WRAŻENIE PIORUNUJĄCE... (1) ..zrobił na Solenizancie na gościach i na mnie wygląd tortu, odtworzenie... Ewa Genialne (1) Super ciasta jeszcze lepsze torty. Polecam polecam polecam Edyta Gorąco polecam (1) Gorąco polecam wypieki z pracowni Pyszne Ciacho. Lila Wyjątkowe słodkości (1) Wszystkie słodkości, które zamówiłam były pyszne i estetycznie wykonane.... Mini kiedys b.dobra cukiernia (1) dzis kiepska, jada na opinii, odcinaja kupony. jakosc coraz nizsza sdgfg Tort (1) Tort na 2 urodzinki syna rewelacja!!!! Smak wiśnia biała czekolada petarda... Magda tort bezowy (1) Tort Bezowy najlepszy na świecie!! Dziękujemy Artur :-) magda Polecam (1) Jakiś czas temu zamawiałam tort urodzinowy dla córki. Efekt był niesamowity.... Aleksandra