Dziękuję za piękny tort! (1) Chciałam podziękować za przepiękny tort, który zamówiłam na chrzciny. Wszyscy... mama Szymonka Tort na chrzciny Córki- oceńcie sami (1) Nie raz zdarzało mi się kupować małe torciki w cukierniach Deker na deser do... Piotr Trójmiasto mistrzostwo (1) W tym roku tj. 2016 zamawiałam tort urodzinowy dla córki po raz drugi. No i... Już stała klientka
Lekkie rozczarowanie (1) Ciastka wyglądają przepięknie, ale rozczarowałam się smakiem. Może... Muadip Rewelacyjne słodkości (1) Słodkości grzechu warte, pięknie wyglądają i jeszcze lepiej smakują...jestem... słodka malina bułka (2) kupiłam bułkę z jagodami,uważam,że droga ale dobra krystyna zła ocena ... (1) Daję ocenę 1 za obsługę. Gdy weszłam do lokalu Pani siedziała na zapleczu i... turystka Nie ma lepszej cukierni (1) Naturalne wyroby, niesamowite smaki, co chwilę nowe pomysły, dzięki temu... Marta rzenada (3) Niepolecam kolejny raz fatalny zrobili tort dla mojej cureczki.Czerstwy... kamila Porażka (1) Piekarnia przy legionów mały ciasny sklepik za dużo towaru typu nabiał itp,... Klient Nie polecam (1) Byłam z mężem w sobotę. Nastawiliśmy się (skoro taka polecana restauracja) na... Ania Polecam (2) Jestem stałą klientką cukierni Sowa głównie w Galerii Szperk , ale również w... Agnieszka Chleb NIE JEST ekologiczny (1) Przez 5 lat kupuję chleb w Bio Piekarni, specjalnie jeżdżę z Chwaszczyna 2... Oszukany po otwarciu było lepiej,zdecydowanie popsuło się (5) Po otwarciu chętnie chodziłam tu na kawę z ciastkiem,lody.Po dłuższej... gdańszczanka ciasto jogurtowe (1) W dniu dzisiejszym kupiłam ciasto jogurtowe i jestem w szoku, miało zapach... Maria C'est super café! (1) Niesamowity klimat tworzony przez pracowników. Pani Gosia, Kingi,... Christof Obeschnięte kanapki, wczorajsze drozdżówki (1) Kanapki nie owinięte w folę suszą się w ladzie. Naiwnie nacięłam sie na... M. Brak gościnności (1) Dzisiaj wraz z rodzina wybraliśmy sie na kawe i lody . Zamówiłem trzy kawy i... Mateusz Obsługa do wymiany (3) W bajaderze kupuję tylko paszteciki (są bardzo dobre, "zaraził" mnie nimi... Tymek Kaliszczak - ok (1) Kliszczak - ok, bajadera - ok tom