Tort komunijny rewelacja (1) Zamówiliśmy tort na komunie luwr- pierwszy raz ten smak- był przepyszny.... Ola Zamówienie tortu na pierwszą komunie świętą (1) W skrócie, Tort pokazowy w lodówce niczym nie przypomina tortu zamówionego.... Piotr Petarda (1) Byłam dzisiaj w cukierni i kupiłam nowe lody które reklamują jako nowość... Zosia
Laurka (1) Jestem stałą klientką, pieczywo od p. Gotowały kupuję przy ul. Władysława... Basia Zuza - opinia (1) Ciasta to wręcz dzieła sztuki. Każde jest inne i wyjątkowe, smakując... Zuza Świetna cukiernia (1) Jeśli mam ochotę na coś słodkiego to wybieram tylko W-Z tkę . Mimo że mają... Anna Sz. Zdegustowany (1) Ostatni raz cokolwiek kupiłem w tej cukierni. Ciasta raz są dobre, a drugim... Pan kasia - opinia (2) jestem stałym klietem cukierni nigdy się nie zawiodłam na jakosci wyrobów... kasia Pyszności robią, ale mają małe wpadki. (1) Ogólnie oceniam cukiernię bardzo dobrze, robią cudeńka, które są bardzo... Anonim super tort (1) Polecam super smaczny tort szwarcwaldzki. Miałam zamówiony taki tort na 50... Jadwiga Obsługa poniżej krytyki :( (1) Ceny bardzo wysokie, czasami ciastka są ok a czasami lipa. Niestety obsługa... Andrzej Masakra! (2) Jednymslowem powiem masakra..jakis czas temu kupowalem tam chleb orkiszowy i... Sebastian Pychota !!! (1) Wszystkie wyroby są na 6!!! Naturalne produkty !!!! Jednym słowem pychotaaa !!! Ona kawa do kitu - kawiarnia Pellowski - Podwale Staromiejskie (6) Zapraszam właściciela kawiarni Pellowski do konkurencji by zobaczył jak... kawoszka Beznadziejna jakość (1) To co ostatnio sprzedaje ta piekarnia cukiernia jest po prostu beznadziejne.... Adam Najlepsza cukiernia w Gdańsku (1) Zawsze tylko tu kupuję ciasto. Torty z tej cukierni są na wszystkich naszych... Iwona POLECAM (1) Nigdy się nie zawiodłam na jakości oferowanych produktów przez Słodką Pestkę.... Karolina Jestem zakochana w torcie (1) Na początku trochę przeraziła mnie cena, ale widząc tort jaki został wykonany... Agnieszka :( (1) Od dawna myślę by napisać opinię i dzisiaj po zjedzeniu pleśniaka z tej... K Mężczyzna - opinia (1) Super obsługa, pyszne pączku, duży wybór i super smaki Mężczyzna