Doskonała cukiernia (1) Doskonałe ptysie, całuski, eklerki. Z cukrzanych rzeczy to moja ulubiona... Tomek ceny jak z kosmosu (1) Uwaga nic specjalnego, ceny jakby nie wiadomo za co , byłem raz i wracam do... pracownik Office Kass - opinia (2) Dzisiaj w kawiarni sowa dowiedzialam sie ze jak chce usiasc to musze Wiecej... Kass
Anna - opinia (1) Jestem dosc czesta klientka punktu na Witawie przedewszystkim brawo za... Anna straszne pączki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Wczoraj, w tłusty czwartek, kupiłam 6 pączków!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY NIGDY... Iwona rozczarowanie (1) Dzisiaj wraz z synem i mężem odwiedziłam cukiernię Deker w Sopocie. Tragedia.... Lola Kreatywne i niepowtarzalne smaki (1) Z Pestki korzystam regularnie w ramach wizyt w Tiger Gym - świetne ciastka... Paweł O. Ciasta, ciastka i desery. Przepyszne ! (1) Wspaniałe pomysły na wyśmienite desery, które wyglądają tak przepysznie, że... Maciej Wspaniałe torty (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni wyborem Róg Wojskiego do produkcji tortu... Agata Jest ryzyko - jest zabawa :) (1) Ryzykownym było to,że tort zamawiany był przez internet. Jednak to,co... Aga Gofry i kawa (1) Nie polecam wręcz odradzam. Nie wiem z jakiego ciasta zrobione były nasze... Ja Zepsuli mi tłusty czwartek. Nie wrócę tam nigdy! (1) W tłusty czwartek kupiłem tam 24 pączki. W końcu tłusty czwartek jest tylko... Utracony klient Odmieniona cukiernia (1) Przeżyłam szok po wejściu do cukierni,pięknie odmieniona jak i sklep i nowe... Iga Pyszne ciasteczka (1) Obsługa bardzo miła,słodkości cudne,kawy dobre gatunkowo,tylko ceny wysokie(1... Keneke beznadziejnie (1) stare bagietki podają, miało być tak super, rogal z malinami za 4,50 malin to... ja Polecam gorąco (1) Polecam cukiernię i jej wyroby. Zamówiony tort nie tylko wyglądał wspaniale... Klient Super torty (1) Polecam, zamawiam co roku tort albo kilka, za każdym razem jest nie tylko... Dorota Ceny kosmiczne, obsługa PRL (1) Jako mieszkanka Brodwina niestety nie mogę napisać dobrej opinii o tej... Asia Niemiła obsługa (1) Pieczywo mają raczej smaczne, nie mogę wypowiadać się do całości asortymentu... Sisi wyroby naprawdę średniej jakośi (1) kupiłam ostatnio kilka pączków na wagę i 10 małych ptysiów z masą budyniową i... Agnieszka