Tort weselny typu "naked cake" na specjalne zamówienie (2) Jak w tytule, poprosiliśmy cukiernię o przygotowanie tortu weselnego typu... Monika Niedostępny sekacz (1) Po kilku latach nieobecności w Polsce bardzo chciałam zjeść moje ulubione... Jo Najlepsze, najsmaczniejsze i najpiekniejsze torty na swiecie! (1) Tort wart swojej ceny, serce peka przy krojeniu pierwszego kawalka, bo az zal... Asia
wyśmienity tort (1) Zamówiłam tort na rocznicę ślubu rodziców. Był to strzał w 10! figurki były... Dominika Rozczarowana (1) Często korzystam z różnych punktów Sowy. Dziś pierwszy raz skorzystałam z... Szminka Najlepsza cukiernia Sowy w Gdyni ;) (1) Od wielu lat korzystamy z oferty cukierni Sowy. Z tej tego konkretnego punktu... Szminka Pyszka (1) Smaczny świeży chlebek, smaczne wypieki. Moje ulubione to sernik rosa i... enemi Nie polecam (2) Do piekarni Raszczyka w Alfie przestałam chodzić głównie z powodu fatalnej... Rodzina Kawiarnia Pellowski ul.Rajska (3) Dnia 21.10.2015 organizowaliśmy uroczysty obiad na 20 osób w kawiarni... Terenia i Stasiu Niekompetentna i bardzo arogancka obsługa zdecydowanie nie polecam (1) pani po błędnym skasowaniu towaru, stwierdziła ze nie moze zmienić zamówienia... zirytowany klient Mialo byc super (1) A okazalo sie slabiutko. Wypowiem sie jedynie o jakosci bagietki- jak z pieca... Smakosh Fatalna obsługa na ul.Abrahama 23 (2) Po raz kolejny wchodząc do sklepu natrafiając na pewną Panią nie usłyszałam... Konsument Miłe zaskoczenie (1) Ostatnio będąc na zakupach w Galerii Przymorze ze znajomymi, postanowiliśmy... Asia Problem z zaopatrzeniem (1) Od pewnego czasu jestem stałym klientem piekarni Pellowski pod tunelem w... Wojtek Pięknie i pysznie (1) bardzo ładny stylowy wystrój sprzyjający zatrzymaniu się na chwile przy... J. Serdecznie polecam! :-) (1) Byliśmy dzisiaj z rodzinką-bardzo sympatyczne miejsce, z fajnym klimatem.... Tomek polecam (1) Zamawiałam ciasteczka- pierniczki na chrzest córeczki. Ciasteczka pięknie... Magda niezrealizowane zamówienie (1) Ciasto zamówione w sobotę, odbiór na poniedziałek rano. W dniu odbioru... były klient bardzo nie miła obsługa (1) 1 listopada kupiłam świdra pikantnego dla córki był tak twardy że dziecko... beata Najlepszy sękacz (2) Pochodzę z mazur, gdzie tego typu wyroby są bardzo popularne. Sękacz Państwa... Bartosz Trąbka, www.bartosztrabk