DRAMAT (1) Ciasta śmierdzą wilgocią, stęchlizną. Tego nie da się jeść. Kupiłem kiedyś... Adam chleb kolodziej (1) obejrzyjcie państwo skład !czego tam nie ma, niedopieczony, zamiast zakwasu... Paweł Pyszne drożdżówki, niesympatyczna obsługa (1) Cukiernia z historią, w Gdyni chyba od zawsze, tutaj czas jakby się zatrzymał... websmajster
Polecam! (1) Zamówiłam z cukierni Czernis ciasta na wesela. Goście byli zachwyceni,... Kasia Polecam! (2) Piekarnia najlepsza w trójmieście, duży wybór smacznego i zdrowego... Iwona Dziękujemy za pyszny tort weselny! (1) Pyszny, oryginalny tort weselny- ogromny plus za skomponowanie indywidualnego... Asia i Jarek Miła obsługa (1) Byłam klientką Państwa cukierni w sobote, tzw. dzień red bulla. Polecano mi... marlenka4467@wp.pl NAJLEPSZA cukiernia na świecie (1) Wszystko pyszne, lody - poezja, a najlepsze chałwowe i sernikowe. Obsługa na... Anna Bardzo super miejsce! (1) Oczywiście ze polecam innym z całego serca, kawałek Francji w Gdyni na ulicy... Andrzej Idealne makaroniki! (1) W sercu Gdyni, w niepozornej uliczce skrywa się malutka cukierenka, na którą... Ania Plastikowe torebki do pakowania pieczywa (1) Kiedy pozbedziecie sie tych okropnych plastikowych torebek w ktore jest... Chris Pani blądynka z kręconymi włosami (1) Pani która odpowiada za robienie kawy i herbaty w tej cukierni jest arogancka... Kamcia Obsługa pozostawia wiele do życzenia (2) Jeżeli chodzi o asortyment to jak najbardziej na plus. Uwielbiam torty... Klientka Cukiernia - Miód malina :) (1) Tort czekoladowo -orzechowy pierwsza klasa , goście zachwyceni :) Obsługa na... Beti z rodzinką Klasa. (1) Ciesze się ze jest takie miejsce ,jakość wyczuwalna w każdym aspekcie od... iga Niekompetencja (1) Bardzo rozczarowałam się tą kawiarnia. Obsługiwała mnie Pani w ciemnych... Marta Super Cukiernia z bardzo mila i kompetentna obsluga (1) Mala cukierenka ze wspanialymi wyrobami, Nie zdazylem jeszcze wszystkiego... Frank Letnia pora (1) Wyroby piekarnicze, jak to dzisiaj- bez rewelacji. Maślane rogale dziwnie... Kar Dobre ciasta (1) Kiedy jestem w pobliżu to zajdę by kupić naprawdę dobre ciasto, dzisiaj... stała klientka Super Piekarnia :) (2) Obsługa bardzo miła na najwyższym poziomie, panie zawsze uśmiechnięte, aż... Maria