stefano - opinia (1) żenująca obsługa, poszczerbione talerze, brak poszanowania klienta, brudne... stefano Najlepszy chleb w Gdyni (2) jak w tytule, mniodzi! Ryszard PANIE OBSŁUGUJĄCE W CH MANHATTAN (1) Bardzo mi przykro wystawić taką opinie, ale jakość obsługi Pań w Manhattanie... kasia
Kawiarnia-cukiernia na ul. Długiej (1) Atmosfera w kawiarni bardzo miła. Fajnie jest się tam wybrać na kawę z... niron Justyna - opinia (1) Obsługa miła, choć nie spieszno jej z obsługą klienta. Nie jest to jednak w... Justyna nie polecam. (1) Dziękuję bardzo za sprzedanie mi sfermentowanej porcji ciasta- po odpakowaniu... magdalena robienie ludzi w balona (1) W cukierni bagietka mieszczącej się w netto na rakoczego zamówiłam na 31... zawiedziona Makowiec na Boże Narodzenie (1) W niedzielę , dzień przed Wigilią kupiłam pieczywo i dwa makowce. Po kolacji... Ewa fenomenalne :) (1) Babeczki od Fajnej Babeczki są fenomenalne i fantastyczne. Jeśli masz ochotę... Olka slawek - opinia (1) Bardzo dobre pyszne ciasta ciasteczka jestem klijetem cukierni w brzeznie... slawek Deker tort opinia... (1) Witam, chciałam przestrzec tych którzy zastanawiają sie nad wyborem tortu na... Agnieszka z Gdyni MOJE ULUBIONE (1) Babeczki pyszności, a krem "niebo w gębie". Zamawiam na rodzinne i firmowe... Alicja co raz gorzej !!! (1) Witam, jestem mieszkancem Trojmiasta, ale pochodze z Poznania. Bardzo sie... piotr43 Yami.... pychota! (1) Już pachną świętami - szczególnie te o korzennej nucie, z żrawinami. Fajnie... Krynia Kupuję od lat ! (1) Polecam pyszne wypieki! moim fawoytem od lat jest francuskei z serem ! AIK Bardzo Polecam (1) Pyszne babeczki AIK niestety (1) Niedawno została otworzona piekarnia Carre w Chyloni.Przez pierwsze dni było... dina co się stało (1) Kiedyś miło tam było kupować, od jakiegoś czasu zmiana ekspedientek -... melassa Mariola - opinia (1) Byłam stałym klientem cukierni SOWA przy ETC - ale już mi przeszło i wole... Mariola Nie wiem na co zbiera... (1) Beznadziejna jakość za wygórowana cenę. Być może kiedyś komuś się chciało.... Bogumiła