Polecam! (1) Torty pyszne, dekoracje rewelacyjne, szczególnie dla dzieci. Najlepsze torty... Ola Pełen profesjonalizm i rzetelność (1) - zamówienie Bardzo miła Pani w cukierni na ul. Świętojańskiej szeroko i... ANNA czas sie tu zatrzymal... (1) Kilka lat temu korzystalam ze (4 razy) z cukierni przechadzajac sie ul.... Joanna
Najlepsze ciasta i torty (1) Cała moja rodzina kupuje tylko w tej cukierni. Potrafią wszystko. Polecam... Ewa nie polecam... (1) NIe polecam choćby ze względu wysokie ceny nie adekwatne do produktów.... Gosia Słonecznikowy - warto (1) Jak najbardziej warto kupić i spróbować np. taki słonecznikowy - pycha.... Małgosia porazka (1) Zamawialam tort na wazna uroczystosc i nie dosc ze musialam doplacic 60zl to... julia Polecam świeże drożdzówki (1) Korzystam z produktów tej cukierni od 10lat, nie jestem osobą, która dzieli... Klientka Fenomenalna cukiernia! (1) Znam W-Z-kę od lat, ale ostatnio zamówiłam ciasta na wesele, wszyscy... Ewa. Nieprzyjemna obsługa (1) Chciałam zwrócić uwagę na Panią (włosy koloru rudego, nosi okulary), która... Monika Pola Negri (1) Pola Negri to ulubiony przysmak mój i moich gości.Zazwyczaj wszystko jest bez... Muzyka Rewelacja (1) ciasta na kazda okazje ,warte grzechu observer Antypatyczna obsluga (1) Odradzam Cukiernię Madison ze względu na młodą wiekiem, ale bardzo... Katarzyna Polecam!!! (1) Naprawdę smaczne ciasta, zwłaszcza serniki jak u mamy:) Fajne torty w... stała klientka Torty !!! (2) Witam. Torty które robią na zamówienie z masy marcepanowej są tak piękne, że... Ratajska Polecam ! (1) Bardzo miła obsługa , przede wszystkim ciekawi ludzie ;) . Wygląd deserów... Karolina Pyszne wyroby (1) Bardzo dobre mają pieczywo Grazyna tort weselny 16.06.2012 (1) Bylam gościem na super weselu świetnie zorganizowanym w Dworku Admirał w... Wiktoria Fajna piekarnia (1) Bardzo dobra piekarnia. Bardzo smaczne wypieki, i do tego za cenę drożdżówki... Maciek Nigdy wiecej. (2) Latem w sierpniu zwiedzajac Gdansk postanowilem z zona troche sie ochlodzic i... Turysta z Niemiec