Miałem przyjemność kilkakrotnie (2) skorzystać z dobrodziejstw ciuciu. Nawet raz na zamówienie wykonali dla mnie... Tomasz Miła odmiana w centrum samej starówki/ (1) Ostatnio zajrzałem do Cukierni Kaliszczak po ówczesnym zachęceniu przez Panią... Artur pieczywo z pieca (1) Bardzo dobre, smaczne i trwałe chleby, bochny z prawdziwego ceramicznego... Andrzej
Tort weselny i ciasta (1) Wspaniałe wypieki, tort zniknął bardzo szybko. Wszystkim tak smakowały na... Justyna PIEKARNIA Z WIELKIM SERCEM (1) SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA PIEKARNI CARRE ZA PYSZNE PIECZYWO, SMACZNE PĄCZKI... WYCHOWAWCA Cukiernia na Abrahama (1) Wszystkim polecam Justynkę na ul. Abrahama obsługa bardzo miła stale u nich... klientka Royal Caramel (2) Kompletne dno, serio nie sadziłam, ze tak moge się przejechać na produktach... Ania Miła metamorfoza gorąco polecam (1) Byłem ostatnio w cukierni Kaliszczak i muszę przyznać że wyroby przechodzą... smakosz Miła zmiana cukierni Kaliszczak (1) Byłem ostatnio w cukierni Kaliszczak i zaszły spore zmiany lokalik wygląda... Kriss1980 pączki z toffi (1) Mam szczerą nadzieję, że ktoś to czyta i czyni pożytki z tych komentarzy.... nova bleeeeeee (1) Miałam okazję trafić do owej piekarni co prawda przypadkiem ale już wiem że... klientka Super pieczywki oraz pizza i zapiekanki-niebianskie!!!! (1) Polecam wszystkim goraco w Gdansku na Podwalu Staromiejski za piekarnia... Gacek35 mrożona kawa (1) jestem stałą klientką w cukierni sowa-najczęściej kupuję kawkę mrożona jak... miki cukiernia Sowa przy ETC (1) Umówiłam się dzisiaj z koleżankami na kawę i ciastko u Sowy przy ETC.Zajęłam... Jadwiga Szubzda Torty weselne (1) My, nowożeńcy polecamy torty z Jacka Placka - nawet w święta obsługa jest w... Hania niesmaczne rozczarownie (1) Na Wielkanoc zamówiłam w cukierni u Pana Sowy dwa torty.Zapytałam... była klientka Sprzedawcy niedouczeni (1) Chciałabym zauważyć, że personel sprzedający nie zna składu ciast. Nie... Maja Ciasta na święta (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupionych ciast. Szybka realizacja zamówienia,... Krzysiek Przepyszne :) (1) Przepyszne ciasta, w szczególności malinowa rozkosz :) goście na moim weselu... NIna pączuś do Gdańska !!!! (1) czasem kolega mi przywozi z Gdyni... ciągle Mu marudzę ! A więc postulat mój... martys