pączki!! (1) Jak pączki to tylko z bajadery!! Reszta trochę zalatuje prl-em, no ale cóż,... Ania Bardzo dobre wypieki. (1) Kupuję w sklepie przy Słowackiego 53.Piekarnia jest na zapleczu.Wyroby zawsze... Cz.M. cukiernia czy dobra? (1) Mam bardzo mieszanie uczucia względem słodkości z tej cukierni. Ciasta... Aga
pączkarnia (1) jak sama nazwa wskazuje - Pączki i coś na kształt doughnut'ow w duzym wyborze... Sure klient - opinia (1) niestety, pączki w tym roku (tłusty czwartek) średnie, zawiodłem się... klient tłusty czwartek (1) ogólnie cukiernia ok, uwielbiam szczególnie ich torty, ale dzisiejszy pączek... misiek Naprawdę świetna (1) Gdy mieszkałem w Gdyni byłem stałym klientem, od kiedy zamieszkałem w Redzie... Radek polecam (1) polecam kasia nie polecam (1) Kupiłem cztery pączki: dwa z ajerkoniakiem i dwa z różą,te z różą pozbawione... klient Megi - opinia (1) Super pieczywo i pączki Megi pączki (1) pączusie palce lizać :-) zadowolona Bardzo smaczne produkty (1) W tłusty czwartek zakupiłam kilka pączków oraz chleb razowy, i muszę... Barbara Pączki (1) Najlepsze Troll ewa - opinia (1) super mila usługa i ceny przyzwoite ewa merifek - opinia (1) Najlepsze :) gdy sie przeprowadzilam z Poznania szukałam prawdziwego pączka,... merifek mmhmm.. (1) pączki z Łasucha znikają u nas tempie błyskawicy..pyszne, świeże..i nadzienia... rugbyfanLechia Pączki (1) Polecam pączki, są przepyszne!!! Oczywiście jadłam inne wyroby tkj kremówki,... Magda super (1) pączki naprawdę dobre. w ogóle mają tam dobre pieczywo i ciasta no i przede... ania pycha, pycha, pycha (1) szczególnie jogurtowe !!! jeżdżę po nie , choć nie tylko aż z Oruni Ata pączki (1) W dniu dzisiejszym zakupione zostały przeze mnie pączki. Nie polecam,stare... bella