Pączki (1) z*******E PĄCZKI !!! Maro tort na Święta Bożego Narodzenia (1) Jeszcze nie jadłam tak pysznych tortów, rozpływających się w ustach,... Jolanta Duży zawód nie polecam. (1) Cukiernie Dekera znam od początku ponieważ moja koleżanka miała okazję... limona
Udane Mikołajki! :) (1) Dzięki Wam dzieciaki były mega zadowolone z mikołajkowych prezentów. Sama też... gosia Obsługa na najniższym poziomie! (1) Długo się zastanawiałam czy to napisać gdyż bardzo cenię sobie wyroby tej... Ala Prawdziwe pyszności!! (1) Niesamowite pączki, rogale i ciastka - zawsze ciepłe, świeżutkie (robią się... Daniello jedyna taka cukiernia w Trójmieście! rewelacja! (1) przepyszne torty bez konserwantów, na bitej śmietanie sprawdzony na każdą... Wymagająca klientka Polecam (1) Polecam Bio Piekarnię Ziarno, a w szczególności Pana sprzedawcę Piotra.... Piotrek z Gdyni mmmm, pycha! (1) Miałam okazję spróbować dopiero kilku produktów, ale miło mi się robi na samo... Softie 32 lata z Delicjami (1) Pamiętam dzień kiedy Delicje otworzyły swoje podwoje. w tamtym czasie byłam... Małgorzata Koper Polecam (1) Polecam!!!! Aga Niedobry sernik, dobre mini eklerki. (1) Odwiedzałam tą cukiernię kilka razy - do czasu. Jakiś czas temu kupiłam... Gość Stare wyroby (1) Pewnego pięknego dnia potrzebowałam biszkopta. Wybrałam się do Pellowskich i... Katja polecam (1) zawsze gdy jestem w gdańsku głównym muszę zajść do pellowskiego na słynne... agnieszka tort urodzinowy (1) Zamówiłam tort urodzinowy. Przy odbiorze okazało się, że mam zapłacić więcej... Monia bardzo smacznie (1) ceny rozsądne, wyroby smaczne. pyszne drożdżówki z makiem, sernik wiedeński.... aj em za nieświezy towar odpowida własciciel albo kierownik sklepu (1) Moje zdanie jest takie, że ktoś zajmuje się zamówieniami i jak zamówi za... ewa Super torty (1) Polecam cukiernię Sowa ze względu na torty , zwykłe ciasta sama pikę . Ale... mika podziękowania (2) Serdecznie dziękuję za przygotowanie torta na 18-te urodziny mojej córki.... Iza Słabo... (1) Cukiernia "schodzi na psy"... Wciskają nieświeży towar. Notoryczna zmiana... Była Klientka