Don_Mariano - opinia (1) Żenada! Moja ulubiona cukiernia, a tu taka wtopa. Kupiliśmy kawałek pysznego,... Don_Mariano polecam (1) REWELACJA! Zamówiłam tort na wieczór panieński i udało się go zrobić na 2 DNI... Paulina Decker cukiernia w Słupsku (2) Wielka porażka. Ciasta nie dochodzą na czas. Właściciele sobie chyba nie... czterylapy
super (2) lokal w Gdyni na Swiętojańskiej już otwarty. polecam ja Przeterminowany Keks (1) Przeterminowany keks W dniu dzisiejszym 02.05.2011 w cukierni Sowa w Galerii... Ryszard Przeterminowany keks (1) W dniu dzisiejszym 02.05.2011 w cukierni Sowa w Galerii Przymorze Leclerc.... Ryszard absolutna rewelacja (1) absolutna rewelacja eap Polecam (1) Polecam BioPiekarnie na Świętojańskiej. Jestem stałą klientką i jestem... frania. Paweł - opinia (2) Najlepsze pieczywo w mieście! :) Paweł Przepysznie (1) Kupiłam kupon na gruponie ale kapkejki są tak śliczne i pyszne że na pewno... Carol dobre i zdrowe (1) Polecam pieczywo i ciasta naprawdę wyśmienite Madzia Najlepsza cukiernia w Trójmieście (1) Mam całkowicie odmienne doświadczenia z cukiernią Sowa niż autorzy poprzednch... Piotr pyszne ciasta (1) ostatnio mieliśmy imprezę firmową i zamówiliśmy tort w Justynce za moją... Iza Anna - opinia (1) Omijajcie cukiernię na Morenie.To skandal na cztery zakupione ciasta trzy... Anna jakość chleba (1) Przyznam że kiedyś jak miałem okazję to specjalnie jeździłem po chleb do... Tomek Ceny nieadekwatne do jakości (1) Cukiernia Pellowski nie należy do moich ulubionych cukierni Gdańskich, dziwi... saizou Jak mozna sprzedawac takie starocie za taka cenE?? (1) Kiedys pellowski to było coś, dobre wypieki smaczne i przestepne cenowo. a... karol Polecam!! (1) Bardzo fajna cukiernia i co najważniejsze otwiera się na klientów poprzez... Michał Pyszne produkty, świetna obsługa, wiele opcji do wyboru (1) Fachowa zawsze uśmiechnięta obsługa sprawia że zakupy robi się z... Karol super oferta na panieński (1) organizowałam niedawno wieczór panieński mojej koleżance i zaskoczył mnie... Madzik