uwielbiam!! (1) Uwielbiam ciasta T.Dekera.Kiedy tylko jestem w pobliżu sklepu z szyldem... Rudzia Ogromny wybór (1) Bardzo podoba mi się ze jest taki duży wybór ciast. Jadłam prawie wszystkie... Aga nieprzyjemna obsługa (1) Dwukrotnie kupowałam w tej cukierni po niewielkim kawałku ciasta i dwukrotnie... pianka
Tort Angielski (1) Na urodziny Syna kupiam Tort angielski, Byl pieknie wykonany. Niestety po... Ala Pyszne paszteciki (1) Moja rodzina zajadała się pasztecikami. Cista - takie sobie, torty też. Joanna Polecam (1) Polecam kasia OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!! (1) ponoc p. Deker sam wszystko robi-własnie ponoć!! kiedyś przypadkiem byłam w... byla klientka Personel (1) Obuwie personelu jest tragiczne, jedna z kelnerek nosi klapki basenowe i do... Klientka mova-n - opinia (1) Ciasta pyszne, świeże. bardzo duży wybór. Miałam ciasta z tej cukierni na... mova-n cukiernia z klasą (2) cukiernia którą zna mój ojciec i znam ja od dziecka. Bezy z kremem kawowym i... michał Pani Ania ;) (2) szukam dziewczyny, która w majówkę 2011 roku pracowała... w cukierni sowa na... :) Najlepsza! (1) Uwielbiam ich paszteciki i torty z jagodami. Ogólnie nie przepadam za... Mika Moje ulubione ciastka (1) Nie jestem mieszkanką Trójmiasta, ale zajeżdżam tu właśnie ze względu na... Adriana Pomyłka w napisie na torcie (1) Otrzymałam w efekcie tort na inną okazję niż zamawiałam. Jak dla mnie żenada Mamuska Popsuło się bardzo! Kupiłem ostatni raz. (1) Prawie na każdą imprezkę kupowałem ciasta w Stefance... Poprzednio z pół roku... Tomasz W. Podziękowanie :) (1) Cukiernię Stefankę znam od dziecka, na różne okazje kupowała w niej ciasta... M.M.S. NIE POLECAM!!!! (3) Zamówilam dla dziecka tort ze zdjeciem i szczerze odradzam zakup w tej... Aleksandra biedroneczka - opinia (3) Korzystałam z cukierni w Galerii Madison,zamówiony jabłecznik na ciepło był... biedroneczka NIEŚWIEŻE CIASTO (2) Po raz trzeci akurat na Szadółkach kupiłam nieświeże ciasto!!!!!!!!!!... Rozczarowana Po raz drugi porażka. (1) Bardzo mi przykro, ale już drugi raz kupiłam ciasto z pleśnią. Za pierwszym... Monika