pycha, pycha, pycha (1) szczególnie jogurtowe !!! jeżdżę po nie , choć nie tylko aż z Oruni Ata pączki (1) W dniu dzisiejszym zakupione zostały przeze mnie pączki. Nie polecam,stare... bella Tłusty czwartek (1) Niestety zawiodłam się w tłusty czwartek, rano kupione pączki były z nocy... Anka
Polecam z czystym sumieniem (1) Dzis tłusty czwartek a kolejka, jak zawsze w ten dzień, na godzinę stania.... Michał tłusty czwartek (1) Dziś tłusty czwartek i ceny do góry przynajmniej na cieszyńskiego. Pączek... moni dorota - opinia (1) W tym sklepie jest przemiła obsługa, dziewczyny uwijają się jak mróweczki, aż... dorota POLECAM TĘ CUKIERNIĘ. (1) Cukiernia W-Z ma naprawdę bardzo dobre wyroby cukiernicze. Korzystam z ich... Krzysztof Wilczyński tłusty czwartek (1) Pączki z marmeladą różaną to najlepsze pączki jakie jadłam, kupuje je często... Anna Brawo za dzisiejsze pączki (1) choć muszę przyznać, że to trochę wstyd, że o godz. 8.30 nie mieliście w... Michał zdecydownie nie polecam (2) wyrobu Płończak powinny zniknąć z krajobrazu Gdańska; to nie cisto, a... wielbicielka słodkości pati - opinia (1) wszystko wszystko potwierdzammm mmmmm :) pati ciasta ok, obsługa i klimat - dyskusyjne (1) Uwielbiam ciastka Sowy, ale kilka razy zdarzyło mi się, że siedząc przy... Masza Stare, drogie ciasto (1) Starzy i drodzy to mogą być przyjaciele, ale nie ciasto. A na pewno nie z... Krociech super (1) JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z CUKIENI BYŁAM PRAWIE W WSZYSTKICH I NIE... milusia Cukiernia Sowa na Osiedlu zielonym w Gdyni (1) A ja uwielbiam cukiernię na Legionów.Mała,przytulna ,kameralna... Stała bywalczyni przeczytałam wszystkie opinie i..... (1) ...powiem tak- kupuję te produkty od lat w różnych miejscach i zdarzyło mi... PaniKa niesmak (1) Gdy weszłam ze znajmomi do kawiarni jedna Pani udawała że nas nie zauważyła... gusiec ekspedientki w carrefour Gdańsk (1) Może nie jestem stałym klientem, ale nigdy nie trafiło mi się nic niedobrego.... Krzysztof pyszne (1) JESTEM STALA KLIENTKA I Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM CUKIERNIE Z KAWIARNIA NA... DANUTA jedna z najlepszych cukierni w Trójmieście (1) Polecam zwłaszcza torty - lekkie, z delikatnymi kremami, ale o zdecydowanym... cantara