Super cukiernia (1) Zamawiałam tort na chrzest dla moich bliźniaków dwie panie cukierniczniczki... Nika Wesele tylko z MustBake :) (1) Korzystałam z usług Must Bake wybierając ciasta na moje wesele :) wszystkie... Klaudia Jagodzianki prawie bez jagód (2) Kupiłam dziś jagodzianki. Ostatni raz. Z zewnątrz wyglądają, jakby były... Graszka
polecam sorbet czekoladowy (1) unikalny smak lodów a przy tym bez mleczny. generalnie mają bardzo dobre lody. Kamila Zaniżanie wagi lodów. (1) Porcja bardzo mała. Na paragonie waga gałki 70 g, natomiast w kubeczku niewiele. Teresa Okropne (1) Właśnie dzisiaj kupiłam stare ciasto Barbara b Nieświerze pączki (1) Pączki na nieświerzym tłuszczu! Ale obsługa bardzo miłą.... El desdichado najlepsza cukiernio-piekarnia (2) Czernis oferuje najlepsze pieczywo ze wszystkich piekarni! :) Uwielbiam!... karollla Jakość kanapek (1) Miałam okazję odwiedzić ten lokal podczas Fety. Córka zgłodniała, więc... Iga Raj! (1) Tak najprościej - NIEBO! Ciastka, lody Agnieszka Wracam tam bo zawsze czymś mnie zaskakują! (1) Ostatnie ciastka po prostu powalają! Lubie jak ktoś mnie zaskakuje, a tu jest... Sylwek P. Zastrzeżenia (1) Jestem klientem od początku. Lubię miejsce i asortyment. Mam dwa małe ale.... Joanna Jak najdalej od tego miejsca! (1) Już nieraz korzystałam z usług BAIKI i z każdej wizyty byłam RACZEJ... Helena Riviera Gdynia cukiernia sowa (1) Wakacje,poniedziałek i brak podstawowych smaków lodow w cukierni Sowa Riviera Zenek Super Cukiernia (1) Zawsze swierze smaczne wyroby!!! Monika Beata (1) Wspaniałe ciasta i torty. Bardzo przystępne ceny. Polecam. Beata niemiła pani dla klientów (1) Z taką złośliwości po raz pierwszy się spotkałam w piekarni na... Kobieta 48 Jestem bardzo zadowolona (2) Tort w smaku delikatny, niezbyt słodki, nawet w upalny dzień smakował.... Agnieszka Szkoda, że zmienił się personel (1) Wspaniałe produkty, pyszne lody i przyjemny lokal. Jedyny minus za Panią -... Justyna obsługa daje wiele do życzenia (1) i nie wiadomo w jakich godzinach pracują, NA stronie firmowej piszą, że od 7... Michał