praca w carrefour morena
powiem tak,że śmiechu warte są co poniektóre opinie.2 miesiące temu pracowałam na morenie w carrefour w firmie gts.piszecie tutaj,że koordynator to cham,prostak itd.ja przez cały czas pracy tego nie zauważyłam w sposób ,który musiałabym jego tak nazywać.traktowanie ludzi takie same jak w każdej innej firmie, nie jestem małolatem .a tacy z tego co się domyślam najwięcej krzyczą, bo nie dostali po dziesięć tysięcy wypłaty i do tego jeszcze kilka premii. filozofia tej firmy gts jest taka sama jak każdej innej ,która zajmuje się wykładaniem towaru i nie tylko..jest luka prawna,zresztą zaakceptowana przez nasz ,,rząd,, która pozwala na zatrudnianie osób uczących na umowy śmieciowe. będąc w tej firmie ,pracując widziałam podejście tych ,którzy chcieliby w wieku 18 lat zarabiać miliony.otóż, bądzcie w jakiś sposób wykształceni a potem szukajcie pracy na miarę swoich umiejętnośći. ta praca to tylko dodatek i nie na stałe a tylko na wakacje. za taką pracę, na jaką sami..zaznaczam samii się zdecydowali po 2 dniach krzyczą jak to im było żle i nie dobrze, buntując innych.to żałosne!! nie nadajesz się,możesz odejść...masz w 1 dzień kilka godzin na poznanie tej pracy i skoro nie podoba się ,nie musisz dalej pracować. wszyscy atakują gts...a dlaczego nikt nie pisze o pracownikach carrefour morena ,którzy mieszają wszystkich pracowników gts ,z g....,bo wydaje się im że są panami i władcami. psioczą na gts a sami mają większość pracowników podebranych z tej firmy i żaden z nich nie usłyszał złego słowa na swój temat ...a na gts plują,że nie wyszkoleni,za wolno pracują,są nikim.moje zwolnienie z tego sklepu nie było skutkiem tego iż jak piszecie gts nie wywiązywał się z płatności(ja otrzyałam to co powinnam) ale dlatego że jeden z kierowników zmianowych ,niejaki p.jarek to przykład buca,chama,prostaka,psychopaty który nigdy nie powinien pracować z ludzmi. wiadomo ,że w każdej pracy zdarza się taki osobnik,ale ten to buc nieprzeciętny. byłam nie raz świadkiem jak koordynator darł koty z tym facecikiem..na pewno nie przebierając w słowach,bo ten na to zasługiwał. może tak poopisujcie stan faktyczny co robią pracownicy carrefour z pracownikami firm zewnętrznych,jak ich traktują a nie skupiajcie się na 1 osobie,która też zapewne ma swoje za skórą...ale to tylko pionek taki sam jak wy czy ja. obiektywizmu trochę a nie pluć na wszystkich nie mając pojęcia o stanie faktycznym.
0
0