Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Chciałam założyć dla Nas osobny wątek ;D Ciekawa jestem czemu akurat czerwiec Was zainspirował do ślubowania? Co już macie itp ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

nam z obraczkami sie udało bardzo tanio zalatwic ledwo 500 :D ale to dzieki dziadkom i mamy je w sumie od wrzesnia :D ale jak wczesniej pisalm zepsulam zareczynowy wiec moj palec juz doczekac sie nie moze mojej obraczki :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

My autobus zostawiamy na ostatnią chwilę, dzisiaj tylko mój B ma zadzwonić i dowiedzieć się dokładnie jak to wygląda z płatnością, czy przed, czy w dniu, czy po... ;) i ma się dowiedzieć, czy jest możliwość wynajęcia busika na 30 osób - zobaczymy :D

Już coraz mniej rzeczy do załatwienia na liście ;) aaa, i wczoraj moja Mama dostała telefon, że 17 maja obrączki będą do odebrania!! Jak się cieszę ;)

Wiec powolutku do przodu wszystko idzie :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

My jedziemy casdilakiem retro zabytkowa limuzyna :).Dzis juz zamowilam tort jutro autokar czesanie probne na maj czyli prawie wszystko z glowy. na szczescie bo ostatnio nie mam czasu na organizacje wesela

my też;) może nie zupełnie małe i ciasne ale najwazniejsze ze własne;)))

A my jedziemy swoim samochodem :)
małe, ciasne ale własne!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z wypożyczalni bierzemy samochód - mieliśmy po Rodzinie pytać, ale co kogo zapytaliśmy oczywiście nie ma problemu, ale właściciel samochodu będzie robić za kierowcę :) a ja dziękuje gnieść się w 5 osób, gdzie mój Bartuś do kruszynek nie należy ;) dlatego postanowiliśmy wypożyczyć :)

Mojej Mamie marzyła się dla Nas bryczka, ale niestety z racji, że weselicho jest za Trójmiastem jakieś 25 km, było by to bardzo niepraktyczne ;)

raczej pierścionka już nie znajdę. dziewczyny czym jedziecie do ślubu? bo my zamówiliśmy ostatnio bryczkę

My bedziemy mieli oprocz oczepin konkursy w trakcie wesela, zeby goscie mieli jakas rozrywke a nie tylko siedziec ic gadac jesc i tanczyc wiec zakladam ze bedzie wesolo. pani z magnata zaproponowala nam rowniez koncik zabaw dla dzieci.
Patka pierścionkiem się nie martw ;) ja swoj zepsolam i nie nosze a mojemu tlumacze ze palec domaga sie juz obraczki. co do stresu u mnie zaczyna po malu cos sie kotlowac ale ze stoickim spokojem sobie powtarzam zdaze za to moj fisiuje co chwila wymienia czego jescze nie zalatwilam co z tancem przeciez to jescze caly miesiac

Bez przesady ;) Nie będę żadnych animatorek zatrudniać ;P My też będziemy mieć maszynę do baniek, a raczej Nasz zespół, ale chcieliśmy też te Dzieciaki trochę włączyć do zabaw weselnych, no i żeby mieli pamiątkę po imprezie ;)

u nas było dwoje 7 latków jedno mówiące po ang, drugie po polsku. dj mial maszyne do baniek i dymu. "dogadywali się " super. wiem, ze przy wiekszej ilosci dzieci dziewczyny zatrudnialy animatorke, ktora sie nimi zajmowała

No i kolejne osoby Nam odpadły ;P to już jakieś 12, albo i więcej... Zobaczymy, jak dalej będzie ;)

Dziewczyny, czy Wy robicie w trakcie wesela jakieś zabawy dla Dzieci? :) Bo mój B ostatnio wymyślił, żeby zrobić zabawę jakąś dla Dzieci i dać wszystkim w prezencie takie pistoleciki z bańkami mydlanymi i w związku z tym Rodzice będą mieli Dzieci z "głowy" - co o tym sądzicie i czy któraś robi jakieś zabawy i może coś polecić? Bo akurat Nasz zespół takowych zabaw nie ma...

Tak, w innej parafii mamy ślub - stąd musimy odebrać zapowiedzi ;P

A to macie szczęście ;P ale w sumie tylko odbierzemy zapowiedzi i juz nie będziemy musieli latać między tymi Kościołami ;P

aha!! w innej parafii :)

Nie zaskoczyłam :) my mamy slub z naszej obecnej parafii wiec ominal nas ten problem :)

No tak :) Bo musimy zanieść je do Kościoła tam gdzie mamy ślub - jak już będą wywieszone przez te 3 tyg ;P

odebrac zapowiedzi???

A u Nas zapowiedzi są w trakcie - musimy je odebrać po 7.05 :)

Dziewczyny, już coraz bardziej czuję klimat weselny!! Nie mogę się wprost doczekać, tym bardziej, że już Goście Nam trują, iż chcieliby by to było już!! ;)

Patka - nie martw się na spokojnie go jeszcze poszukaj a może znajdziesz, usiądź spokojniej, zastanów się gdzie mogłaś go zgubić... a jeszcze zobaczysz, ż najciemniej pod latarnią!! Nie raz tak miałam ;P

Ja osobiście z pracy nikogo nie zapraszam - mam z Nimi ostrą wojnę, a przepraszam jednej dziewczynie dałam zawiadomienie ;) ale to taka Nasza słodka tajemnica, natomiast mój Bartek zażyczył sobie zawiadomienie nie imienne, tylko na cały Jego dział i takie tez powiesił na tablicy korkowej ;) Z tego co wiem, to śmiali się w pracy, że w tym dniu kończą pracę o 15, o ślub mamy o 15.30 a normalnie pracują do 16 ;)

patka- może jeszcze go znajdziesz:) z pracy zapraszam wszystkich...w sensie zawiadomienie dostaja i kto bedzie chcial przyjsc to przyjdzie, na wesele nie zapraszam! a kiedy masz ślub?

muszę się trochę wyżalic bo zgubiłam pierścionek zaręczynowy

dziewczyny my już po zapowiedziach. zaproszenia rozdane tylko czekamy na ten nasz dzień. Mam pytanko zapraszacie delegacje z pracy? jeśli tak to ile osób?

SzJ chyba mini cenę :P

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?