Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

Chciałam założyć dla Nas osobny wątek ;D Ciekawa jestem czemu akurat czerwiec Was zainspirował do ślubowania? Co już macie itp ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Czerwcowe Panny Młode 2012 ;)

no muszę Wam powiedzieć, że ja już czuję oddech ślubu na plecach;))) zaczynam się stresować i to solidnie;/ coraz więcej rzeczy mamy gotowych ale te wszystkie małe pierdołki mnie przytłaczają;/
a co do sali naszej to też się cieszymy, że udało nam się znaleźć takie fajne miejsce za taką mega cenę;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SzJ - a Tobie już niebawem zostanie miesiąc i jak stres coś czujesz? Tak samo reszta Dziewczyn, coś czujecie? Jakiś stres, niepokój? i czy już wszystko macie załatwione? :)

U Nas powoli do przodu ;) został Nam alko do kupienia, ubrać mojego B do końca, zamówić autobus itp :) jeszcze trochę przed Nami ;)
A co do stresu, miałam taki okres, że wszystkim się martwiłam i przejmowałam, na szczęście minęło mi już i teraz jestem oazą spokoju :D

SzJ - rzeczywiście zagięłaś mnie tą ceną ;) a i piękne też miejsce ;D z widokiem na morze - zazdroszczę, naprawdę fantastyczne miejsce Wam się udało wybrać ;)

byłaM NA STRONIE. faktycznie bardzo ładne miejsce :)

Restauracja w Mechelinka dostala w tym roku nagrode Gastronoma Pomorza więc zapewne jest godna polecenia :) a cena zżera mnie zazdrość ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja mam dwójeczkę na suwaczku !!! :D

Olesia wiedziałam że będziesz w szoku;)

Mamy wesele w restauracji nad samym morzem;) praktycznie przy samej plaży...Przylądek Dobrego Smaku w Mechelinkach;) a że byliśmy tam już na weselu to wiemy że warto;)

Ej, to gdzie Ty masz to wesele? Co za atrakcyjna cena ;P he, he... Czy macie kucharkę? ;D

No dobra, mam pytanko - z racji, że w gazowanych nie mamy fanty/mirindy, myślicie, że 60 l starczy soków pomarańczowych z napoi właśnie pomarańczowych? :)

Olesia...130 zł ;)))

U nas podobnie soki kupilismy 2 litrowe ilości juz nie pamietam ale smaki jabłko pomarancz i pożeczke czarna oprocz tego mamy fante cocacole sprite tonik w butelkach 0,5 oraz soczki dla dzieci te malutkie. woda mimo ze w cenie lokalu byla jednak dokupilismy moze byc goraco a drinkiem pragnienia raczej sie nie ukoi. mam nadzieje ze na wesele starczy :)
Co do bukietu mam pare na oku ale zdecydowac sie nie moge, kolorem przewodnim jest bordo suknie mam justina alexandra angel wiec wymyślilam sobie bombke w miare duza z czerwonych storczyków bądź peoni ale pewnie jak zwykle zostawie to na ostatnia chwile ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

pewnie zrzednie, ale masz babo placek:), wiem, ze nie ma co oszczedza na niektorych rzeczach, sama badziewia nie znosze, ale czasemm te soki produkuja firmy, tylko pod inna marka np dla tesco czy pierdonki:) i bez sensu placic, zreszta szybciej rozlewa sie 2 litrowe, ale rob jak chcesz:)

SzJ - to zwracam honor ;P w takim razie naprawdę fajnie Ci się trafiło, a cenowo jak? :) ile płacisz za osobę? :)

Aga M. - zapewne masz rację, ale już trudno, ubzdurałam sobie te soki i ciężko teraz mnie namówić na coś innego ;) już taka jestem, jak se coś wbije do tej swojej łepetyny to koniec!! :) zobaczymy jak to jutro cenowo wyjdzie - ciekawa jestem czy mina mi zrzędnie :)

Olesia mam napoje zimne i gorące, ( bezalkoholowe), owoce i ciasta. Jedynie tort zamawiam ( a to akurat dobrze bo kto wie co to za tort by mi zaproponowali;P )

Olesia ja tez nie lubie sokopodobnych, dlatego testowalismy rozne, od horteksu do tesco i te z tesco byly najlepsze smakowo i składem, poszlo najwiecej pomaranczowego i jabłkowego, a porzeczkowego i bananowego i grejfrutowego zostalo, chociaz kupilismy po kilkas sztuk

SzJ - a masz za to ciasta i tort? ;) o ja tak ;D

zauważyłam, że niektóre restauracje robią wymiennie, czyli jedne zapewniają owoce i napoje, ale za to nie zapewniają ciast i tortu, albo na odwrót, zapewniają tort i ciasta, ale już napoi i owoców nie ;)

Jeśli chodzi o soki, to nie chcemy na nie żałować kasy, ja jestem przeczulona na tym punkcie!! nienawidzę pić jakiś "sików" :) Nie znoszę soków czy napoi typy Caprio itp :) kiedyś piłam to, ale musiało się coś zepsuć chyba, bo normalnie teraz jak wezmę i wypije to czuję mydło :(

Chcemy zaopatrzyć się w soki z gatunku Tomi lub Tymbark - zobaczymy co akurat będzie tańsze ;) a napiszcie proszę, jakie kupujecie smaki? :) My chcemy najwięcej pomarańczowego, bo 60 l (bez miąższu, lubię soki czyste!! ;)), potem 35 - 40 l jabłkowego i na koniec po 20 l grejpfrutowego i porzeczkowego :)

jak dobrze, że ja napoje mam w cenie ;)))

soki w selgrosie, cnowo nie sa rewelacyjne. pojezdzilismy troche po sklepach przed weselem, kupowalismy jakblkowy w tesco i lidlu , a pomaranczowy z drobinkami w tesco, smak naturalny, cena tez super, a kartony 2 kitrowe, rozlewali je do potem do szklanych "nalewaków"

SzJ - widzisz? Inna fryzjerka a jaka konkretna, 3 fryzury a nie jedna ;) więc warto chyba było? :)

Asiulka - tak jak pisze magduś, ja mam wybrany z gloriozy (ale w Gdańsku ;)), wejdź sobie tam może na stronę i znajdziesz coś dla siebie ;) fakt to też wszystko zależy od tego jaką masz sukienkę itp :) chociaż osobiście nie brałam tego w ogóle pod uwagę - wiedziałam tylko, że chciałam wyglądać romantycznie i dziewczęco - i cel będzie osiągnięty ;)

Magduś - bardzo się cieszę, że poniekąd przyczyniłam się do wyboru Twojego bukietu ;P he, he... Widocznie to nie był przypadek, tak miało być!! :) ha, ha....

Dziewczyny a co tam u Was? Jak Wasze sprawy mają przebieg? :)

My jutro jedziemy ubrać do Końca Młodego i całkowicie ubieramy Świadka :) będzie jutro z Nami jeździł do pomocy ;) i już chcemy kupić wszystkie soki w Selgrosie :) i już kolejne sprawy będą z głowy - przynajmniej My, ja i Narzeczony będziemy ubrani :)

Asiu napisz jaka sukienka, kolorki makijazu i ewenatualnie kolor przewodni sprobuje poszukac jakies fotki. skonczylam niedawno urs florystyczny, wiec troche wiedzy jest:)

Ja wybrałam i to całkiem przypadkiem, dzięki Olesi hehe;)
Olesia napisała, iż na na stronce kwiaciarni gloriozy ma wybrany bukiecik jaki jej sie podoba. Chciałam zobaczyć bo też szukałam inspiracji. Tylko przypadkiem weszła mi stronka gloriozy we Wrocku. I tam własnie jest mój wypatrzony bukiecik. :):):)

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...